Zamena VELUX krovnih prozora

Zamena vaših VELUX krovnih prozora je lakša nego što mislite. Tokom poslednjih 10-20 godina, videli smo značajan napredak ili čak potpunu evoluciju dizajna i tehnologije naših krovnih prozora. Dozvolite nam da vam pomognemo u postizanju vašeg cilja zamene zastarelih ili oštećenih krovnih prozora sa estetski privlačnim, energetski efikasnim i dugotrajnijim rešenjima.

Kada i zašto da zamenim krovne prozore?

Krovni prozori mogu doneti mnoge prednosti domu. Kao što je dodavanje dnevne svetlosti, provetravanje vašeg prostora i stvaranje prelepog svetlog životnog prostora u kome cela porodica želi da provodi vreme.

Međutim, pretpostavimo da već neko vreme imate krovni prozor. U tom slučaju, možda ćete morati da razmislite da li vam je potrebna zamena, bilo da jednostavno želite da ažurirate svoj enterijer na nešto modernije ili samo da poboljšate energetsku efikasnost i udobnost u zatvorenom prostoru.

Vremenom smo otkrili da čak 70% vlasnika imovine menja svoje krovne prozore iz funkcionalnih ili estetskih razloga.

Započnite zamenu krovnog prozora

Šta treba da znate


Poboljšana izolacija i energetska efikasnost

Kada je u pitanju izolacija, stari krovni prozor (čak i u dobrom stanju) ne može se porediti sa modernim VELUX krovnim prozorom. Novi krovni prozori mogu imati do tri puta bolje toplotne performanse od starih, što može dovesti do značajnih ušteda energije.

* Proverite kako se izračunava poboljšanje učinka.


Lakše je nego što mislite


Zamena vašeg krovnog prozora novim VELUX prozorom može se obaviti za samo 4 sata.


Više dnevne svetlosti i svežeg vazduha


Moderni VELUX krovni prozori su dizajnirani da imaju veću zastakljenu površinu, što znači da ćete, čak i ako zamenite svoj stari krovni prozor za jedan iste veličine, unositi više dnevne svetlosti u svoj prostor.

Pročitajte više o zameni

Sve o renoviranju kuće

Niko nikada nije rekao ne boljem i unapređenom domu. Ali gde početi? Koliko to košta? Sa kim treba da sarađujete? A koje su prednosti? Može postojati mnogo pitanja kada je u pitanju renoviranje kuće. I imamo mnogo odgovora!

Zašto renovirati svoj prostor

Da li želite da unapredite način na koji živite? Možda će vam trebati više prostora ili biste želeli drugo kupatilo koje bi olakšalo stvari tokom tih užurbanih jutra. Možda vaš partner želi da taj neiskorišćeni prostor pretvori u sobu za hobije, ili su deci potrebne sopstvene spavaće sobe. Mogućnosti neiskorišćenog prostora su skoro beskrajne!

Možda ćete želeti da prodate imovinu kasnije, tako da biste želeli da povećate vrednost svog doma.

Novi prozori, toplotna pumpa i dodatna izolacija su primeri nadogradnje koja može smanjiti troškove energije i isplatiti se tokom vremena. Efikasnije kuće su takođe privlačnije za kupce ako želite da ih prodate jer znaju da će cene biti niže u energetski efikasnom domu.

Šta kažete na jednostavnu činjenicu da samo želite da više uživate u prostoru u kojem živite? U proseku, 90% svog života provodimo u zatvorenom prostoru – tako da naši domovi treba da budu što udobniji i estetski prijatniji.

Takođe, promišljeno renoviranje dovodi do efikasnijeg rada. Termin „efikasnost“ uključuje uštedu energije koja može proizaći iz zbira mnogih detalja, poput izolacije, odgovarajućeg broja krovnih prozora, odgovarajuće dodatne opreme za krovne prozore. . .

Bez obzira na razloge zbog kojih se upuštate u renoviranje, mi smo tu da vam pomognemo!

Saznajte više o renoviranju

Šta treba da znate


Zdraviji dom


Više komfora, više prirodnog svetla, bolja ventilacija, pristup svežem vazduhu – sve su to važne tačke na koje treba obratiti pažnju prilikom planiranja renoviranja. A ako želite da iskoristite ove pomenute pogodnosti, sigurno ćete stvoriti zdraviji životni prostor za sebe i svoju porodicu.


Dodatni prostor


Ako vam je potrebno više prostora (tj. vaša porodica se povećava ili samo želite nove prostorije), transformacija vašeg potkrovlja je najbolja stvar koju možete da uradite. Na taj način ne samo da ćete dobiti željeni dodatni prostor po pristupačnoj ceni, već ćete poboljšati i unutrašnju klimu u svojoj kući. Možete, na primer, da napravite sopstveni radni prostor tamo gore i uživate u obilju dnevnog svetla što vam pomaže da se osećate motivisanijim za rad.


Povećanje vrednosti imovine


Renoviranje ne ispunjava samo trenutne potrebe, već ga treba posmatrati i kao finansijsku investiciju. Poboljšanje kuće povećava vrednost vaše imovine. Što znači da ćete moći bolje da je prodate kada odlučite da se selite.

Pročitajte više o renoviranju

Izgradnja kuće pune svetlosti

Zamislite svoj savršeni dom; izgrađen tačno onako kako želite, od svetla do vrata, do zidova, slavina, podova i prozora. Novoizgrađena kuća može vam dati potpunu kontrolu nad svakim aspektom vaše imovine. Moći ćete da uključite svež vazduh i prirodnu dnevnu svetlost i stvorite zdravu unutrašnju klimu u svom modernom prostoru, omogućavajući vašoj porodici da napreduje.

Dnevna svetlost transformiše

Odlučiti da izgradite novi dom znači biti u mogućnosti da dobijete upravo ono što želite.

Dizajnirajte svetao, moderan i jedinstven prostor sa pragmatičnim i pristupačnim rešenjima. Dnevna svetlost koja dolazi kroz krovne prozore donosi osećaj otvorenosti u vaš dom. Takođe povećava vrednost imovine, a istovremeno nudi blagostanje pomoću prirodnog svetla i svežeg vazduha.

Kao dodatni bonus, proces ugradnje ne zahteva složenu konstrukciju ili detalje. Dizajniranje vašeg doma imajući na umu dnevnu svetlost je odluka koju nikada nećete zažaliti.

Planirajte svoj novi dom

Šta treba da znate


Vrednost kroz vremena


Pažljivo projektovanje ili kupovina novog doma koji se fokusira na stvaranje zdravog unutrašnjeg okruženja znači ulaganje u svoju budućnost. Ako odlučite da ga jednog dana prodate, cena će mu porasti, čineći ekonomski povrat vrednim svih vaših napora. Krovni prozori transformišu prostore i na taj način dodaju vrednost imovini.


Sloboda da prilagodite svoj dom


Pretpostavimo da kupujete zemljište za izgradnju nove kuće, ali još niste počeli sa izgradnjom. U tom slučaju imate priliku da dodate lični pečat projektu. Možete donositi odluke u vezi sa specifikacijama, odabrati materijale koji vam se najviše sviđaju, planirati raspored prostorija i povećati broj krovnih prozora koji želite u kući.


Održivost i energetska efikasnost


Održiva izgradnja da bismo zaštitili sebe i našu planetu važnija je nego ikad. Maksimiziranje prirodne dnevne svetlosti znači manju potrebu za veštačkim osvetljenjem i može dramatično smanjiti račune za struju. Obezbeđivanje pravog zastakljenja prozora sprečiće nepotreban gubitak toplote i smanjiće količinu energije koja se koristi za grejanje ili hlađenje imovine.

Pročitajte više o izgradnji novog doma

Prostori u vašem domu

Zainteresovani ste za različite prostorije za vaš projekat?