VELUX krovni prozori na elektro i solarno upravljanje sa gornjim vešanjem krila

Od sada upravljajte prozorima bez napora. VELUX električni krovni prozor sa gornjim vešanjem krila pruža panoramski pogled i pogodno motorizovano upravljanje prozorom, a po potrebi i ručno upravljanje. On stvara osećaj kao da ste na balkonu i ispunjava vaš prostor prirodnim dnevnim svetlom.

Pogodnosti

  • Otvaranje bez napora pod uglom od 45 stepeni omogućava izvanredan panoramski pogled na okolinu
  • Nema opasnosti od upadanja kiše – ugrađeni senzor za kišu zatvara prozore
  • Obezbedite kontrolu pametnom aplikacijom i senzorsko upravljanje koristeći VELUX ACTIVE with NETATMO
 
Pronađite ovlašćenog prodavca ili majstora za ugradnju


Dodajte pametnu kontrolu unutrašnje klime svojim krovnim prozorima

Kontrola unutrašnje klime VELUX ACTIVE with NETATMO stvara zdraviju klimu unutar vašeg doma – i to automatski. Senzori mere temperaturu, količinu CO2 i vlagu i na osnovu toga upravljaju VELUX krovnim prozorima i spoljnim i unutrašnjim roletnama.

Detalji proizvoda

Vaš krovni prozor

Krovni prozori VELUX mogu imati različite površine, premaze i načine upravljanja. Za više informacija kliknite na odgovarajući naspramni odeljak.

Interior finish
Exterior finish
Glazing performance

Pronađite inspiraciju i informacije u našim brošurama

Za profesionalce

Da li ste monter, arhitekta ili distributer? Idite na odeljak za profesionalce da biste pronašli alate i informacije o crtežima preseka, tehničkim podacima, uputstvima za ugradnju, oznaci CE, o tome kako da postanete monter sa VELUX certifikatom i dr.

Možda vas zanima i...

Siesta roletne za potpuno zamračenje

VELUX roletna za zamračenje uopšte ne propušta svetlost obezbeđujući mrak u bilo koje doba. Idealna je za spavaće sobe u kojima vam je potrebna potpuna kontrola svetlosti da biste obezbedili dobar san tokom noći ili opuštajući odmor tokom dana.

Spoljne mrežice

Održite prijatnu temperaturu u potkrovlju uz efikasnu zaštitu od toplote. Spoljna VELUX mrežica blokira sunčeve zrake pre nego što dođu do vašeg stakla i smanjuje pasivno zagrevanje i do 76%*. Pomaže vam da prostorija ostane prijatna i po toplom, sunčanom danu. Spoljne mrežice su prozirne tako da i dalje možete da uživate u pogledu.

Komarnici

VELUX komarnik vam omogućuje da uživate u svežem vazduhu bez insekata. Jednostavan je za upravljanje i uklapa se u svaki VELUX krovni prozor. Komarnik se uredno odlaže u tanak aluminijumski gornji pokrivač kada se ne koristi.