Акција за територијата на Македонија

Бесплатни посети и консултации на територијата на цела Македонија

За сите информации, бесплатни посети и консултации на територијата на Македонија, можете да повикате експерт на ВЕЛУКС на бројот/viber          +381 63 337 563, да испратите мејл , или да го пополните прашалникот подолу, а ние ќе ве исконтактираме во рок од неколку дена.