Kuhinja

Zamislite da se budite uz prirodno dnevno svetlo koje sija spolja. Sunce obasjava vašu kuhinju blagim svetlom dok kuvate jutarnju kafu i pripremate doručak. Uživajte u ambijentu dok čitate novine i započnite dan puni energije.

Vreme je za nadogradnju kuhinje!

Da, rekli smo! Vaša kuhinja je jedna od najvažnijih prostorija u vašem domu. I do sada je verovatno videla više od svog poštenog dela porodičnih obroka, sastanaka i nereda. Dakle, zašto joj ne date unapređenje u dizajnu koje zaslužuje?

Idite na dole i naučite kako da počnete da kuvate uz dnevno svetlo

Neke od naših najlepših uspomena potiču iz vremena provedenog u kuhinji: učenje nekih od starih bakinih recepata, pravljenje nereda sa decom dok peku kolače i okupljanje za praznike za proslave sa prijateljima i porodicom, da spomenemo samo neke. Dovoljno je reći da je kuhinja jedna od najvažnijih prostorija u vašoj kući za vas i vašu porodicu, tako da zaslužuje najbolje, od uređaja do osvetljenja. (Da, osvetljenja!)

Što više krovnih prozora instalirate, imate više dnevne svetlosti. Tako jednostavno.

Kuhinja – Vaše društveno jezgro

Gde, šta, kako?

Koje krovne prozore treba kupiti? Sa kojim dodacima? Koje kombinacije pružaju maksimalnu udobnost? Upoznajte svoje rešenje rađeno po meri ... iz našeg onlajn kataloga!

Koji je obim vašeg projekta?

Povezani članci

Zašto VELUX?

Transformacije prostora

Naša rešenja za dnevno svetlo pomažu vam da dobijete dodatni prostor pod krovom i unesete neuporedivu vrednost svom domu, vašem blagostanju i načinu na koji doživljavate svoj prostor.

Povećanje vrednosti doma

Možete biti sigurni da će vaša investicija u VELUX rešenja za proizvode povećati vrednost vaše imovine i vratiti se u velikim količinama.

Mir u vašem domu

Sa našim širokim asortimanom roletni, rezervnim delovima i popravkama, garantujemo da ćete imati najbolje moguće iskustvo.

Tu smo da pomognemo

Naš tim je posvećen vašem potpunom zadovoljstvu, od trenutka kada nas kontaktirate, preko savetovanja, do konačne instalacije.

Beskompromisni kvalitet

Vaše potrebe su naš kompas. Kontinuirano razvijamo i usavršavamo naše proizvode od 1941. godine i gradimo ih da traju.

Odgovoran izbor

Možete poboljšati kvalitet svog života pomoću održivih rešenja koja su dobra za vas i dobra za planetu.