VELUX siesta roletne, smeđesive
Pogledajte galeriju

Možda će vam se svideti i

VELUX meke spoljašnje roletne za zaštitu od spoljne vrućine
VELUX duo siesta roletne, ružičaste

Boje

Dostupna u 4 standardne boje.

Upravljanje

Unutrašnjim roletnama može se lako upravljati ručno ili pomoću šipke za daljinsko upravljanje. Šipke su savršeno rešenje za ručno upravljanje krovnim prozorima na nepristupačnim visinama, posebno ako želite da podignete ili spustite roletne nekoliko puta dnevno. Kod unutrašnjih roletni, koje su postavljene na krilo, ova operacija se može obaviti iz unutrašnjosti stana. Prozor se može nesmetano otvarati i zatvarati, čak i kada su roletne podignute.

Roletne sa ručnim upravljanjem sa kukicama mogu da se postave u do 3 različita položaja na prozoru. Jednostavno spustite roletnu i pričvrstite je za jedan od 3 para kukica koje se nalaze na unutrašnjoj strani rama prozora.

Da biste olakšali upravljanje roletnom sa ručnim upravljanjem sa ručkom, takođe možete da kupite šipke, produžetke za šipke i adaptere.

Za sve informacije možete kontaktirati našu korisničku službu na broj telefona: 011 2057 500.

Imajte na umu da upravljanje krovnim prozorima i unutrašnjim roletnama pomoću šipke obično nije lako i zgodno, tako da za prozore i roletne koji su zaista visoko postavljeni, preporučujemo naše proizvode na solarno i električno upravljanje.

Pronađite cenu VELUX providna roletna sa kukicama

Laka ugradnja

Ugradite originalne VELUX roletne za 15 minuta

Ugradnja VELUX roletni ne zahteva merenje, skraćivanje, rezanje ili dodatni alat. Izrađene su da se savršeno uklapaju, a sve što vam je potrebno nalazi se u pakovanju sa roletnom. VELUX prozori imaju unapred ugrađene montažne nosače za roletne. Jednostavno kliknite na originalnu VELUX roletnu i dodajte unapred ugrađene bočne vođice.

Uputstva za ugradnju

PDF dokumenti sadrže detaljna uputstva sa ilustracijama koja vas pažljivo vode kroz svaki korak postupka ugradnje. Za čitanje PDF datoteka vam treba Acrobat Reader na računaru. Ova alatka je besplatna i možete je preuzeti sa sajta Adobe.

VELUX RHL - ručno upravljanje