VELUX spoljašnja roletna

VELUX spoljašnje roletne

VELUX spoljašnja roletna

Zadržite vreme napolju
sa dobrom izolacijom i
smanjenjem buke

VELUX spoljašnja roletna

Potpuni mrak
za dubok san tokom noći

Spoljašnje roletne

Doživite potpuni mir sa VELUX spoljašnjim roletnama – vašim vrhunskim rešenjem za sveobuhvatnu zaštitu kad god vam zatreba

  • Značajno niža unutrašnja temperatura
  • Potpuno zamračenje prostorije
  • Efikasna toplotna izolacija
  • Smanjenje buke od kiše i grada
  • Zaštita krovnih prozora od provale
  • Električna/solarna verzija sa daljinskim upravljanjem
  • 5 godina garancije

VELUX spoljašnje roletne poboljšavaju termoizolaciona svojstva krovnog prozora zimi i leti. Omogućava vam da potpuno zatamnite prostoriju, štiti krovni prozor u lošim vremenskim uslovima od njegovog oštećenja, prigušuje spoljašnju buku od kiše i grada, a takođe pruža stanovnicima potkrovlja savršenu privatnost.

Boje

Dostupno u svetlosivom aluminijumu, tamnosivom aluminijumu (standard) i tamno sivom aluminijumu sa bakarnom oblogom. 

VELUX spoljašnje roletne klize po bočnim šinama izrađenim od lakiranog aluminijuma. Takođe se isporučuju sa gornjim profilom koji je lepo uklopljen u prozor i krije roletnu kada se ne koristi.


Koju vrstu upravljanja treba da izaberem za roletne?

Da biste izabrali odgovarajući način upravljanja za svoju VELUX spoljašnju roletnu, trebalo bi da razmislite o tome gde se vaši krovni prozori postavljaju i koliko često očekujete da ćete podešavati položaj roletne. Spoljašnje roletne sa solarnim i električnim napajanjem imaju daljinsko upravljanje i idealan su izbor za VELUX krovne prozore van domašaja ili za one koji žele da dodaju notu inovativnog luksuza svojoj sobi u potkrovlju.

Sa daljinskim upravljanjem i električnim napajanjem

Spoljašnje roletne sa daljinskim upravljanjem i električnim napajanjem kontrolišu se preko inteligentnog VELUX daljinskog upravljača sa ekranom osetljivim na dodir koji je prvobitno isporučen sa VELUX krovnim prozorom. Intuitivno rešenje koje vam omogućuje da lako upravljate svojim unutrašnjim roletnama daljinskim putem. VELUX daljinski upravljač nudi niz unapred podešenih programa za svakodnevnu udobnost i poboljšanu unutrašnju klimu. Unutrašnju roletnu možete da kontrolišete iz bilo kog dela prostorije i uživate u svim karakteristikama unapred podešenih programa, kao što je mogućnost programiranja unutrašnjih roletni da se podižu i spuštaju u određeno vreme.  

Ako je potrebno, unutrašnja roletna takođe može da se podigne i spusti ručno preko ručke u donjem delu roletne.  

Šta ako nemam VELUX krovni prozor sa električnim upravljanjem?  

Ako nemate VELUX krovni prozor sa električnim upravljanjem ali želite unutrašnju roletnu sa električnim upravljanjem, probajte sistem kontrole KUX 100. On će vam omogućiti da koristite VELUX unutrašnje roletne ili spoljašnje roletne sa električnim upravljanjem na krovnim prozorima sa ručnim upravljanjem. Ili isprobajte naš sistem za upravljanje KMX 100 i pretvorite ceo svoj krovni prozor sa ručnim upravljanjem u automatizovani prozor. Sistem za upravljanje KMX 100 će vam omogućiti da upravljate sa više električnih proizvoda. 

Oba sistema za upravljanje sadrže VELUX daljinski upravljač koji će učiniti da unutrašnja ili spoljašnja roletna budu kompatibilne sa tehnologijom io-homecontrol®. Sistem za upravljanje KMX 100 takođe ima senzor za kišu.

Sa daljinskim upravljanjem i solarnim napajanjem

Spoljašnjim roletnama za zamračenje sa daljinskim upravljanjem i solarnim napajanjem upravlja se preko daljinskog upravljača koji se dobija sa roletnama. Ako imate krovni prozor sa solarnim upravljanjem, takođe možete da koristite inteligentan VELUX daljinski upravljač sa ekranom osetljivim na dodir koji ste dobili sa VELUX krovnim prozorom na elektro i solarno upravljanje.  
VELUX daljinski upravljač nudi niz unapred podešenih programa za svakodnevnu udobnost i poboljšanu unutrašnju klimu. Unutrašnju roletnu možete da kontrolišete iz bilo kog dela prostorije i uživate u svim karakteristikama unapred podešenih programa, kao što je mogućnost programiranja unutrašnjih roletni da se podižu i spuštaju u određeno vreme.  

Ako je potrebno, roletnom sa solarnim napajanjem možete da upravljate i ručno. Baterija koja se puni solarnim putem ima dovoljno energije za 600 operacija, čak i kada nema direktne sunčeve svetlosti za ponovno punjenje.

Pronađite cenu vaše VELUX spoljašnje roletne

Uputstva za ugradnju