Efikasna zaštita od toplote

Podešavajte
temperaturu svoje sobe

Providan materijal
ne sprečava vaš pogled

Spoljne mrežice


Održite prijatnu temperaturu u potkrovlju uz efikasnu zaštitu od toplote


Preporučuje se za tip prostorije:
  • Zaštita od toplote
  • Proziran materijal
  • Ugrađuje se iznutra

Spoljna VELUX mrežica blokira sunčeve zrake pre nego što dođu do vašeg stakla i smanjuje pasivno zagrevanje i do 76%*. Pomaže vam da prostorija ostane prijatna i po toplom, sunčanom danu. Spoljne mrežice su prozirne tako da i dalje možete da uživate u pogledu.

Pogledajte kako roletna funkcioniše

 Pozovite VELUX kancelariju za više informacija o spoljnoj mrežici na broj 011 2057 500 .

Boje

Dostupno sa crnom mrežom (5060) sa 14% propuštanja svetlosti 

VELUX spoljne tende mogu da smanje prodiranje toplote u prostoriju do 73%.

 

Koju vrstu upravljanja roletnom treba da izaberem?

Da biste izabrali odgovarajući način upravljanja za svoju VELUX roletnu, trebalo bi da razmislite o tome gde se vaši krovni prozori postavljaju i koliko često očekujete da ćete podešavati položaj roletne.
 
Roletne sa solarnim i električnim napajanjem imaju daljinsko upravljanje i idealan su izbor za VELUX krovne prozore van domašaja ili za one koji žele da dodaju notu inovativnog luksuza svojoj sobi u potkrovlju.

Ručno upravljanje sa kukicama

VELUX spoljnom tendom se veoma lako upravlja. Jednostavno otvorite prozor, zarotirajte ga za 180 stepeni i zakačite roletnu na dve kukice na spoljašnjem donjem krilu. Roletna može da se instalira sa unutrašnje strane i možete da otvarate i zatvarate prozor čak i kada je roletna spuštena.

Sa daljinskim upravljanjem i električnim napajanjem

Spoljne tende sa daljinskim upravljanjem i električnim napajanjem kontrolišu se preko inteligentnog VELUX INTEGRA® daljinskog upravljača sa ekranom osetljivim na dodir koji je prvobitno isporučen sa VELUX INTEGRA® krovnim prozorom. Intuitivno rešenje koje vam omogućuje da lako upravljate svojim unutrašnjim roletnama daljinskim putem. VELUX INTEGRA® daljinski upravljač nudi niz unapred podešenih programa za svakodnevnu udobnost i poboljšanu unutrašnju klimu. Unutrašnju roletnu možete da kontrolišete iz bilo kog dela prostorije i uživate u svim karakteristikama unapred podešenih programa, kao što je mogućnost programiranja unutrašnjih roletni da se podižu i spuštaju u određeno vreme.  


Ako je potrebno, unutrašnja roletna takođe može da se podigne i spusti ručno preko ručke u donjem delu roletne.  

Šta ako nemam VELUX INTEGRA® krovni prozor sa električnim upravljanjem?  

Ako nemate VELUX INTEGRA® krovni prozor sa električnim upravljanjem ali želite unutrašnju roletnu sa električnim upravljanjem, probajte sistem kontrole KUX 100. On će vam omogućiti da koristite VELUX unutrašnje roletne ili spoljašnje roletne sa električnim upravljanjem na krovnim prozorima sa ručnim upravljanjem. Ili isprobajte naš sistem za upravljanje KMX 100 i pretvorite ceo svoj krovni prozor sa ručnim upravljanjem u automatizovani prozor. Sistem za upravljanje KMX 100 će vam omogućiti da upravljate sa više električnih proizvoda. 

Oba sistema za upravljanje sadrže VELUX daljinski upravljač koji će učiniti da unutrašnja ili spoljašnja roletna budu kompatibilne sa tehnologijom io-homecontrol®. Sistem za upravljanje KMX 100 takođe ima senzor za kišu.

Sa daljinskim upravljanjem i solarnim napajanjem

Spoljnim tendama sa daljinskim upravljanjem i solarnim napajanjem upravlja se preko daljinskog upravljača koji se dobija sa tendama. Ako imate INTEGRA® krovni prozor sa solarnim upravljanjem, takođe možete da koristite inteligentan VELUX INTEGRA® daljinski upravljač sa ekranom osetljivim na dodir koji ste dobili sa VELUX INTEGRA® krovnim prozorom.  
VELUX INTEGRA® daljinski upravljač nudi niz unapred podešenih programa za svakodnevnu udobnost i poboljšanu unutrašnju klimu. Unutrašnju roletnu možete da kontrolišete iz bilo kog dela prostorije i uživate u svim karakteristikama unapred podešenih programa, kao što je mogućnost programiranja unutrašnjih roletni da se podižu i spuštaju u određeno vreme.  

Ako je potrebno, roletnom sa solarnim napajanjem možete da upravljate i ručno. Baterija koja se puni solarnim putem ima dovoljno energije za 600 operacija, čak i kada nema direktne sunčeve svetlosti za ponovno punjenje.

Uputstva za ugradnju

Udvostručite svoju udobnost 

Mnogo vremena provodimo unutra. Zato je prioritet da svoje domove učinimo što je moguće udobnijim. Kombinovanje VELUX proizvoda vam pomaže da iz svojih krovnih prozora izvučete maksimum i obezbedite najbolju moguću klimu u zatvorenom. Pronalaženje prave ravnoteže topline, svetla i svežeg vazduha (bez insekata!) često zahteva više proizvoda za zaštitu od sunca. Sa kombinacijama VELUX proizvoda postoji optimalno rešenje za svaku prostoriju.

Roletna za kontrolu energije i spoljna tenda

Za praktičnost i udobnost tokom cele godine idealna je kombinacija VELUX roletne za kontrolu energije i VELUX spoljne tende. Dobijate efikasnu zaštitu od toplote naše spoljne tende zajedno sa fleksibilnom kontrolom svetlosti, efektom zamračenja i poboljšanom izolacijom naše roletne za kontrolu energije.

Roletna za zamračenje i spoljna tenda

Ako su vam potrebni potpuno zamračenje i zaštita od toplote, kombinovanje VELUX roletne za zamračenje sa našom spoljnom tendom je pametan potez. Dobijate potpuni mrak u svako doba dana i možete da održite svoju prostoriju hladnom u sunčano popodne i dalje uživajući u dnevnoj svetlosti i svežem vazduhu.

Možda će vam se dopasti i

7
Zašto da odaberete VELUX unutrašnje roletne
  • Savršen par za vaš VELUX krovni prozor
  • VELUX unutrašnje roletne se ugrađuju za nekoliko minuta
  • Kakav god da je vaš stil, mi imamo roletnu koja se u njega uklapa
  • Udobnost je uvek na dohvat ruke
  • VELUX unutrašnje roletne su napravljene da traju
  • Pogledajte i opipajte materijale pre nego što kupite
  • Elegantni dezeni i stilovi