VELUX krovna kućica

Veće.
Svetlije.
Bolje.

Više prostora i sunčeve svetlosti za samo jedan dan

Dodavanje VELUX krovne kućice vašem domu je veoma lak način da otvorite vaše potkrovlje. VELUX krovna kućica je kompletno izolaciono rešenje sa svim neophodnim delovima za ugradnju.  Moguće je ugraditi čitavu konstrukciju za samo jedan dan, što u velikoj meri smanjuje vreme radova i izoženost potkrovlja spoljašnjim vremenskim uslovima. Samo je potrebno da  dovršite unutrašnju završnu obradu tako da se uklapa u vaš enterijer i možete da uživate u novom prostoru  i ukrašavate ga prema vašim željama. 

*Vreme ugradnje od jednog dana se odnosi samo na ugradnju krovne kućice i ne uključuje pripreme i unutrašnju završnu obradu.

Prednosti VELUX krovne kućice

VELUX krovna kućica obezbeđuje 2.5 puta više dnevne svetlosti u poređenju sa tradicionalnom badžom sa istim staklenim površinama.

Vaše mesto ispod neba

VELUX krovna kućica transformiše prostorije dramatičnim povećanjem dnevne svetlosti i  pruža fantastičan osećaj otvorenosti. Ova inovativna alternativa tradicionalnim badžama izdiži krovne prozore izvan ravni krova, povećavajući koristan prostor i pružajući svetlu i prijatnu atmosferu.

Dok se tradicionalna badža sastoji od kombinacije prozora i krovne konstrukcije, krovna kućica koristi prozore umesto krova. Ovo rešenje pruža mnogo više prirodne svetlosti bez potrebe  za dodatnim gradjevinskim dozvolama(u zavisnosti od lokalnih građevinskih propisa, molimo vas da proverite kod vašeg lokalnog organa za izgradnju) i dugog vremena izgradnje. Tačnije, VELUX krovnu kućicu je moguće ugraditi za samo jedan dan*. Pozovite naše preporučene majstore i saznajte više o tome kako VELUX krovna kućica može da transformiše vaš dom. 

  • Do  2,5 puta više dnevne svetlosti nego sa tradicionalnom badžom.
  • Sofisticirani dizajn pruža više korisnog prostora dodajući prirodnu svetlost.
  • Može se kombinovati sa VELUX krovnim prozorima na elektro i solarno upravljanje za automatsku ventilaciju i daljinsko upravljane.
  • Postoji u više različitih kombinacija sa do  6 prozora.
  • Bez potrebnih dodatnih gradjevinskih dozvola(u zavisnosti od lokalnih građevinskih propisa, molimo vas da proverite kod vašeg lokalnog organa za izgradnju).

*Vreme ugradnje od jednog dana se odnosi samo na ugradnju krovne kućice i ne uključuje pripreme i unutrašnju završnu obradu.

Pronađite više infomracija

Ostali proizvodi za dodatni prostor u potkrovlju