VELUX duo siesta unutrašnja roletna, ružičasta, siesta, prozirna
Pogledajte galeriju

DFD--

Duo siesta unutrašnja roletna

Ova roletna, po principu dve u jednoj, je savršena za spavaće sobe ili dnevne boravke u kojima želite da kontrolišete ili blokirate svetlost za dobar san. Dizajnirana je tako da se savršeno uklapa i lako ugrađuje, bez potrebe za merenjem, skraćivanjem ili rezanjem. Dostupno sa belim bočnim vođicama, kao i onim u boji aluminijuma
  • Dva načina za regulisanje svetlosti u jednom rešenju – idealno za spavaće i dečje sobe
  • Dostupno u različitim modernim i klasičnim bojama
  • Dostupni su i dezeni iz dečje kolekcije

Možda će vam se svideti i

VELUX meke spoljašnje roletne za zaštitu od spoljne vrućine
VELUX siesta termo plisirana roletna, zelena

Imamo prave roletne za svaki stil’


Od klasične do moderne, kolekcija VELUX roletni odlikuje se elegantnim bojama i suptilnim dezenima koji savršeno odgovaraju svakom domu i prostoru.

Sve vrste roletni dostupne su u različitim bojama koje možete da kombinujete ili uparujete biranjem različitih ili sličnih boja, nijansi, odnosno vrsta roletni u svim prostorijama.

Plisirana tkanina za sve duo siesta unutrašnje roletne je bela.

Dostupno sa belim bočnim vođicama

 
VELUX duo siesta unutrašnja roletna, beli bočni profili
VELUX duo siesta unutrašnja roletna, aluminijumski bočni profili

Na raspolaganju su vam bele bočne vođice, kao i one u boji  aluminijuma. Bele bočne vođice se savršeno uklapaju sa belim VELUX krovnim prozorima.

Ručno upravljanje pomoću ručke i pozicioniranje u bilo kom položaju


VELUX duo siesta unutrašnja roletna je povezana sa gornjim kućištem i klizi bočnim profilima, što omogućava nesmetan rad i pozicioniranje u bilo kom položaju na prozoru. 

Duo siesta unutrašnja roletna ima dve ručke koje možete nezavisno podešavati – iako su dve tkanine pričvršćene jedna za drugu; prva ručka je postavljena između dve tkanine, a druga na dnu plisirane tkanine. To omogućava laku kontrolu blokiranja spoljne svetlosti, raspršivanja svetlosti i količine prirodne svetlosti koju želite u prostoriji. Pomoću ručki podižete i spuštate roletnu po želji.

Da biste lakše upravljali roletnom sa ručnim upravljanjem, možete da kupite i šipku za upravljanje, nastavke i adaptere za šipku.
VELUX siesta roletne, sa ručnim upravljanjem

Pronađite cenu VELUX duo siesta unutrašnje roletne

Laka ugradnja


Ugradite originalne VELUX roletne za 15 minuta

Ugradnja VELUX roletni ne zahteva merenje, skraćivanje, rezanje ili dodatni alat. Izrađene su da se savršeno uklapaju, a sve što vam je potrebno nalazi se u pakovanju sa roletnom. VELUX prozori imaju unapred ugrađene montažne nosače za roletne. Jednostavno kliknite na originalnu VELUX roletnu i dodajte unapred ugrađene bočne profile.

Uputstva za ugradnju

PDF dokumenti sadrže detaljna uputstva sa ilustracijama koja vas pažljivo vode kroz svaki korak postupka ugradnje. Za čitanje PDF datoteka vam treba Acrobat Reader na računaru. Ova alatka je besplatna i možete je preuzeti sa sajta Adobe.

VELUX duo siesta unutrašnja roletna sa ručnim upravljanjem