Postoji vreme za igru, ali i vreme za spavanje

VELUX dečja kolekcija, plavo nebo, ikona
Pogledajte galeriju

DKL--, DFD--

Dečja kolekcija

Najveće avanture započinju dobrim snom. VELUX roletne iz dečje kolekcije su dostupne u inspirativnim i veselim dezenima za dečje sobe.  Dizajnirane su da se savršeno uklapaju i lako ugrađuju bez potrebe za merenjem ili rezanjem.
  • Potpuno zamračite prostoriju ili prigušite spoljašnju svetlost kada kombinujete siesta roletnu i belu plisiranu roletnu (1016)
  • Bežični dizajn bezbedan za decu
  • OEKO-TEX® certifikat i garantovano bez štetnih supstanci
  • Dostupno sa belim bočnim vođicama ili onim u boji aluminijuma

Možda će vam se svideti i

VELUX meke spoljašnje roletne za zaštitu od spoljne vrućine
VELUX komarnik

Imamo prave roletne za svaki stil


Dostupne u 9 zabavnih dezena, VELUX roletne iz dečje kolekcije su testirane da vam pruže najbolje zamračenje potkrovlja, dostupno na tržištu. Roletne pružaju potpuno zamračenje, bez obzira na boju.

Dezeni iz dečje kolekcije su dostupni  za siesta i duo sieasta unutrašnje roletne.

Dostupno sa belim bočnim vođicama

VELUX siesta roletne, aluminijumski bočni profili
VELUX siesta roletne, beli bočni profili

Na raspolaganju su vam bele bočne vođice, kao i one u boji aluminijuma. Bele bočne vođice se savršeno uklapaju sa belim VELUX krovnim prozorima.

Ručno upravljanje 


VELUX unutrašnje roletne sa ručnim upravljanjem isporučujemo sa pametnom i neprimetnom ručkom koja vam omogućava lako podešavanje roletne. Roletne glatko klize i možete ih postaviti bilo gde na prozoru.

Duo siesta unutrašnja roletna ima dve ručke koje možete nezavisno da podešavate – iako su dve tkanine pričvršćene jedna uz drugu. Prva ručka je postavljena između dve tkanine, a druga na dnu plisirane tkanine. To omogućava laku kontrolu blokiranja spoljne svetlosti, raspršivanja svetlosti i količine prirodne svetlosti koju želite u prostoriji. Jednostavno koristite ručke da podignete ili spustite roletnu po želji.

VELUX siesta roletne, sa ručnim upravljanjem

Pronađite cenu vaše VELUX dečja kolekcija

Laka ugradnja


Ugradite originalne VELUX roletne za 15 minuta

Ugradnja VELUX roletni ne zahteva merenje, skraćivanje, rezanje ili dodatni alat. Izrađene su da se savršeno uklapaju, a sve što vam je potrebno nalazi se u pakovanju sa roletnom. VELUX prozori imaju unapred ugrađene montažne nosače za roletne. Jednostavno kliknite na originalnu VELUX roletnu i dodajte unapred ugrađene bočne profile.

Uputstva za ugradnju

PDF dokumenti sadrže detaljna uputstva sa ilustracijama koja vas pažljivo vode kroz svaki korak postupka ugradnje. Za čitanje PDF datoteka vam treba Acrobat Reader na računaru. Ova alatka je besplatna i možete je preuzeti sa sajta Adobe.

VELUX siesta unutrašnja roletna sa ručnim upravljanjem
VELUX duo siesta unutrašnja roletna sa ručnim upravljanjem