Spavaća soba

Verujemo da su domovi puni svetlosti domovi puni života. Dnevna svetlost i svež vazduh su snažni i daju energiju. Zajedno, oni mogu pomoći da poboljšamo naše opšte blagostanje u našem domu i vratimo funkcionalnost prostoru.

Čvrsto spavajte

Mnogi veruju da što manje svetla imamo u spavaćoj sobi, to bolje spavamo. Ali je upravo suprotno! Prirodno svetlo pomaže da se uravnoteži naš cirkadijalni ritam (naš ciklus spavanja) da bi nam pružio mirniji noćni san i produktivniji dan.

Idite na dole i počnite da istražujete sve što treba da znate da biste uživali u najboljem noćnom snu

Kada uparite prirodno svetlo i svež vazduh, svoju spavaću sobu uvodite u svet čistijeg vazduha i svetlijih dana. Sunce uspostavlja fazu našeg cirkadijanskog ciklusa. To znači da kada sunce izađe, mi se budimo čak i ako ne spavamo osam sati. Krovni prozori pomažu da uravnotežite vaš cirkadijalni ritam unoseći prirodno svetlo u vašu spavaću sobu. Vaš cirkadijalni ritam kontroliše sve, od vaših obrazaca spavanja, apetita i aktivnosti mozga.

Što više krovnih prozora instalirate, imate više dnevne svetlosti. Tako jednostavno.

Spavaća soba – Vaše privatno ostrvo

Gde, šta, kako?

Koje krovne prozore treba kupiti? Sa kojim dodacima? Koje kombinacije pružaju maksimalnu udobnost? Upoznajte svoje rešenje rađeno po meri ... iz našeg onlajn kataloga!

Koji je obim vašeg projekta?

Povezani članci

Zašto VELUX?

Transformacije prostora

Naša rešenja za dnevno svetlo pomažu vam da dobijete dodatni prostor pod krovom i unesete neuporedivu vrednost svom domu, vašem blagostanju i načinu na koji doživljavate svoj prostor.

Povećanje vrednosti doma

Možete biti sigurni da će vaša investicija u VELUX rešenja za proizvode povećati vrednost vaše imovine i vratiti se u velikim količinama.

Mir u vašem domu

Sa našim širokim asortimanom roletni, rezervnim delovima i popravkama, garantujemo da ćete imati najbolje moguće iskustvo.

Tu smo da pomognemo

Naš tim je posvećen vašem potpunom zadovoljstvu, od trenutka kada nas kontaktirate, preko savetovanja, do konačne instalacije.

Beskompromisni kvalitet

Vaše potrebe su naš kompas. Kontinuirano razvijamo i usavršavamo naše proizvode od 1941. godine i gradimo ih da traju.

Odgovoran izbor

Možete poboljšati kvalitet svog života pomoću održivih rešenja koja su dobra za vas i dobra za planetu.