Totalna zaštita od svih vremenskih uslova

VELUX Soft spoljašnje roletne blokiraju sunčeve zrake pre nego što dođu do vašeg prozorskog stakla i pomažu održavanju vašeg doma hladnijim u toplim, letnjim danima. Izdržljiva tkanina, otporna na svetlost, pruža odlično zamračenje za kvalitetniji san. Savremeni dizajn odlično se uklapa u svaki krov. Roletna se isporučuje sa prethodno uparenim daljinskim, zidnim prekidačem, za jednostavan rad i brzu ugradnju.  

Pogledajte galeriju

Možda će Vam se takođe svideti

Spoljašnje roletne

VELUX spoljašnje roletne nude zaštitu od svih vremenskih uslova i idealne su za svako godišnje doba i klimu. 

Spoljašnja mrežica

Neka vaša soba bude hladna, uz efikasnu zaštitu od toplote. VELUX spoljašnja mrežica blokira sunčeve zrake i pre nego da dođu do prozora, održavajući tako hladniju temperaturu unutar prostorije. 

Boje

Dostupna u izdržljivoj, crnoj tkanini sa pomoćnim šipkama i bočnim, potpornim šinama od tamno sivog aluminijuma. Gornji poklopac je dobro integrisan u prozor.


Solarno napajanje i bežično upravljanje zidnim prekidačem

VELUX Soft spoljašnjim roletnana sa daljinskim upravljanjem i solarnim napajanjem, upravlja se sa unapred uparenim zidnim prekidačima koji se dostavljaju uz roletnu. 

Ako imate VELUX INTEGRA® krovni prozor na solarni pogon, možete koristiti i daljinski upravljač, koji ste dobili uz ovaj prozor. Zahvaljući tome, roletne možete kontrolisati iz bilo kod ugla sobe, kao i u podizanju i spuštanju roletni u unapred određeno vreme.

Preuzmite brošuru

Pronađite sve VELUX roletne

Dodajte šlag na tortu i svoje VELUX prozore opremite odgovarajućim roletnama. 

Zato što smo želeli najbolje za vas, sarađivali smo sa pariškom agencijom Trend Union i kreirali savršene dezene za vaše roletne, koje će oplemeniti svaki enterijer.