Totalna zaštita od svih vremenskih uslova

VELUX Soft spoljašnje roletne blokiraju sunčeve zrake pre nego što dođu do vašeg prozorskog stakla i pomažu održavanju vašeg doma hladnijim u toplim, letnjim danima. Izdržljiva tkanina, otporna na svetlost, pruža odlično zamračenje za kvalitetniji san. Savremeni dizajn odlično se uklapa u svaki krov. Roletna se isporučuje sa prethodno uparenim daljinskim, zidnim prekidačem, za jednostavan rad i brzu ugradnju.  

  • Možete montirati sami, potrebno je minimalno znanja bez potrebe za povezivanja na električne instalacije
Pogledajte galeriju

Možda će Vam se takođe svideti

Spoljašnje roletne

VELUX spoljašnje roletne nude zaštitu od svih vremenskih uslova i idealne su za svako godišnje doba i klimu. 

Spoljašnja mrežica

Neka vaša soba bude hladna, uz efikasnu zaštitu od toplote. VELUX spoljašnja mrežica blokira sunčeve zrake i pre nego da dođu do prozora, održavajući tako hladniju temperaturu unutar prostorije. 

Boje

Dostupna u izdržljivoj, crnoj tkanini sa pomoćnim šipkama i bočnim, potpornim šinama od tamno sivog aluminijuma. Gornji poklopac je dobro integrisan u prozor.


Solarno napajanje i bežično upravljanje zidnim prekidačem

VELUX Soft spoljašnjim roletnana sa daljinskim upravljanjem i solarnim napajanjem, upravlja se sa unapred uparenim zidnim prekidačima koji se dostavljaju uz roletnu. 

Ako imate VELUX krovni prozor na solarni pogon, možete koristiti i daljinski upravljač, koji ste dobili uz ovaj prozor. Zahvaljući tome, roletne možete kontrolisati iz bilo kod ugla sobe, kao i u podizanju i spuštanju roletni u unapred određeno vreme.

Preuzmite brošuru

Pronađite sve VELUX roletne

Dodajte šlag na tortu i svoje VELUX prozore opremite odgovarajućim roletnama. 

Zato što smo želeli najbolje za vas, sarađivali smo sa pariškom agencijom Trend Union i kreirali savršene dezene za vaše roletne, koje će oplemeniti svaki enterijer.