Pretvaranje prostora u omiljena mesta

Bilo da stvarate nove prostore u potkrovlju, ili renovirate postojeće, imate priliku da dobijete više dnevne svetlosti, pristup svežem vazduhu, udobniju atmosferu i odličan pogled.

Kako?

Izaberite VELUX rešenja za krovne prozore (ili zamenite svoje stare krovne prozore novim VELUX prozorima) i možete početi da uživate u svojim sobama uz pomenute pogodnosti. . . pa čak i sa još nekima, kao što su bolja ventilacija, energetska efikasnost, ušteda na računima za grejanje. . .
„Zapamtite, svaka soba u potkrovlju može biti prijatnija i zdravija. A kada kažemo „bilo koja soba“, zaista i mislimo na bilo koju sobu.

Koju da vam pokažemo?

Zašto VELUX?

Transformacije prostora

Naša rešenja za dnevno svetlo pomažu vam da dobijete dodatni prostor pod krovom i unesete neuporedivu vrednost svom domu, vašem blagostanju i načinu na koji doživljavate svoj prostor.

Povećanje vrednosti doma

Možete biti sigurni da će vaša investicija u VELUX rešenja za proizvode povećati vrednost vaše imovine i vratiti se u velikim količinama.

Mir u vašem domu

Sa našim širokim asortimanom roletni, rezervnim delovima i popravkama, garantujemo da ćete imati najbolje moguće iskustvo.

Tu smo da pomognemo

Naš tim je posvećen vašem potpunom zadovoljstvu, od trenutka kada nas kontaktirate, preko savetovanja, do konačne instalacije.

Beskompromisni kvalitet

Vaše potrebe su naš kompas. Kontinuirano razvijamo i usavršavamo naše proizvode od 1941. godine i gradimo ih da traju.

Odgovoran izbor

Možete poboljšati kvalitet svog života pomoću održivih rešenja koja su dobra za vas i dobra za planetu.