Hodnik

Ne ostavljajte hodnike i stepenice da vrebaju u mraku. Prirodno svetlo pomaže da zidovi puni fotografija sijaju i čini stepeništa sigurnijim.

Prirodno svetlo u najmanjim prostorima

Unutrašnji prostori, kao što su ulazi ili hodnici, mogu biti mračni i neprijatni zbog ograničenog pristupa prirodnom svetlu. Ali sa krovnim prozorima, možete doneti dovoljno dnevne svetlosti da pretvorite svaki ugao vašeg doma u nešto izuzetno.

Idite na dole i naučite kako da na najbolji način iskoristite najmanji prostor u svom domu

Svaka soba zaslužuje da bude ispunjena jarkim, prirodnim svetlom! U svakoj kući postoje delovi koje je malo teže osvetliti od drugih, posebno sa prirodnim osvetljenjem. Dovoljno je da jednostavno uključite prozore u svoje planove za kuhinju, dnevni boravak ili spavaće sobe. Ali drugi prostori, kao što su vaše stepenište, vešeraj ili hodnici, suviše su male i zatvorene da bi unosile dnevnu svetlost. Da li su?

Što više krovnih prozora instalirate, imate više dnevne svetlosti. Tako jednostavno.

Hodnik – Vaš osvetljen ulaz u potkrovlje

Gde, šta, kako?

Koje krovne prozore treba kupiti? Sa kojim dodacima? Koje kombinacije pružaju maksimalnu udobnost? Upoznajte svoje rešenje rađeno po meri ... iz našeg onlajn kataloga!

Koji je obim vašeg projekta?

Povezani članci

Zašto VELUX?

Transformacije prostora

Naša rešenja za dnevno svetlo pomažu vam da dobijete dodatni prostor pod krovom i unesete neuporedivu vrednost svom domu, vašem blagostanju i načinu na koji doživljavate svoj prostor.

Povećanje vrednosti doma

Možete biti sigurni da će vaša investicija u VELUX rešenja za proizvode povećati vrednost vaše imovine i vratiti se u velikim količinama.

Mir u vašem domu

Sa našim širokim asortimanom roletni, rezervnim delovima i popravkama, garantujemo da ćete imati najbolje moguće iskustvo.

Tu smo da pomognemo

Naš tim je posvećen vašem potpunom zadovoljstvu, od trenutka kada nas kontaktirate, preko savetovanja, do konačne instalacije.

Beskompromisni kvalitet

Vaše potrebe su naš kompas. Kontinuirano razvijamo i usavršavamo naše proizvode od 1941. godine i gradimo ih da traju.

Odgovoran izbor

Možete poboljšati kvalitet svog života pomoću održivih rešenja koja su dobra za vas i dobra za planetu.