Pametna kontrola doma

VELUX Touch

Jednostavna kontrola svih VELUX električnih proizvoda u vašem domu na dohvat ruke.
VELUX Touch KLR 300
Uz VELUX Touch, treba samo da posegnete za daljinskim upravljačem da biste preuzeli kontrolu nad svojom udobnošću u zatvorenom prostoru. VELUX Touch olakšava postizanje savršenog ugođaja u vašem domu tako što osigurava da su svi električni krovni prozori i sve unutrašnje i spoljašnje roletne uvek na dohvat ruke. 

Svež vazduh i dnevno svetlo na dohvat ruke

Otvorite spoljašnje roletne ujutro da biste se probudili sa suncem, otvorite krovni prozor kada je u kancelariji potreban dašak svežeg vazduha ili spustite roletna za porodičnu filmsku noć – sve to pomoću jednog daljinskog upravljača. Drugim rečima, VELUX Touch vam omogućava da u potpunosti iskoristite svaki električni VELUX proizvod koji već posedujete.

Kontrola

Jednostavna kontrola svih električnih proizvoda u domu na dohvat ruke.

Jednostavnost

Jedan intuitivni daljinski upravljač dizajniran da svako može lako da ga koristi.

Udobnost

Povećajte udobnost u zatvorenom prostoru pomoću jednog daljinskog upravljača

Lako je započeti 

Nije vam potrebna nikakva tehnička stručnost da biste instalirali VELUX Touch. Za početak sledite postupak ugradnje iz uputstva za ugradnju (koji je priložen u kutiji uređaja VELUX Touch) ili na našoj onlajn stranici za podršku, koji će vas voditi kroz postupak korak po korak.

Prilagodite dnevno svetlo i svež vazduh po želji
VELUX Touch vam daje sveobuhvatnu kontrolu za sve vaše električne krovne prozore, spoljašnje i unutrašnje roletne. Njegov intuitivan dizajn olakšava svakom da ga koristi.

Provetravajte u pokretu

Uz tajmer za ventilaciju od 15 minuta, možete da provetrite svoju sobu i da nakon toga ne brinete o zatvaranju prozora – VELUX Touch će to učiniti za vas.

Probudi se, Touch!

VELUX Touch koristi senzore blizine za uključivanje ekrana. Sve što treba da uradite jeste da stanete ispred njega i on će se aktivirati.

Lako za sve

VELUX Touch svakome olakšava upravljanje krovnim prozorom, spoljašnjom ili unutrašnjom roletnom – samo jednim dodirom.

Grupišite svoje VELUX proizvode

Kombinujte sve svoje VELUX električne proizvode i kontrolišite ih sve ili pojedinačno – kako god odgovara vašim potrebama.