Slobodna radna mesta

Uvek se trudimo da slobodna radna mesta popunimo ljudima koji imaju talenat i želju da se razvijaju sa nama.

Ako nađete radno mesto koje odgovara vašim kvalifikacijama i ambicijama, voleli bismo da nam se javite.

Titula  Lokacija Datum 

 

Kako se prijavljuje?

1. Prijavi se

Pošaljite kratak i precizan CV i propratno pismo sa prijavom. 

2. Razgovor

Proces razgovora za posao se obično sastoji od dva sastanka. 

3. Savršen par

Pronalazimo najboljeg kandidata za radno mesto, tim i našu kompaniju. 

Pitanja i odgovori

Tražimo ljude koji žele da naprave razliku – da ostave svoj trag u ambicioznim komercijalnim i ekološkim planovima. Mi smo globalna organizacija i zato morate da razmišljate na međunarodnom nivou i da imate sposobnost da sarađujete sa kolegama i van profesionalnih i nacionalnih granica. Vrednosti Grupe VELUX su sastavni deo naše kompanije. One usmeravaju naš način poslovanja i način na koji sarađujemo. Morate da se poistovetite sa našim vrednostima i da ih primenjujete u praksi u svojim kontaktima sa kolegama, kupcima i dobavljačima.
Naš korporativni jezik je engleski. Ako se prijavljujete za administrativno ili akademsko radno mesto, očekujemo da imate visok nivo znanja engleskog jezika jer ćete komunicirati sa kolegama iz različitih zemalja.
Naš korporativni jezik je engleski i zato bi prijave trebalo da budu napisane na engleskom. Međutim, ako se prijavljujete za posao u jednoj od naših lokalnih kompanija koje se bave proizvodnjom ili prodajom, u oglasu za posao može da piše da vaša prijava može da bude napisana na lokalnom jeziku.
Za akademske i administrativne pozicije prijave primamo samo onlajn. Proverite u oglasu za posao kako se šalje prijava.
Kada pošaljete svoju prijavu, automatski ćete dobiti potvrdu. Ako je ne dobijete, pokušajte da pošaljete prijavu ponovo ili se obratite službi za ljudske resurse [opšta e-adresa službe za ljudske resurse].
Za svako radno mesto koje oglasimo vodimo sveobuhvatan proces regrutovanja kako bismo bili sigurni da smo pronašli najboljeg kandidata za dati posao. Procesi mogu da se razlikuju u zavisnosti od položaja i oblasti poslovanja za koje se prijavljujete. Ali obično proces vodi menadžer za zapošljavanje u saradnji sa službom za ljudske resurse. Proces zapošljavanja je pažljivo osmišljen kako bi se osiguralo da su svi kandidati ocenjeni na poštenim i jednakim osnovama. Za nas je ključni prioritet da svi kandidati dožive dobro iskustvo. Nakon slanja CV-a i prijave, menadžer za zapošljavanje i poslovni partner iz službe za ljudske resurse će pregledati vaš profil i uveriti se da vaš lični i profesionalni profil zadovoljava kriterijume za radno mesto za koje ste se prijavili. Kada se izdvoje najpogodniji kandidati, direktno će biti uspostavljen kontakt sa svakim kandidatom – telefonom ili e-poštom – i biće pozvan na razgovor.
Dobrodošli ste da se prijavite za više od jednog radnog mesta u Grupi VELUX. Pošaljite svoju prijavu za svako radno mesto i obavezno naznačite u svakoj prijavi titulu(e)/lokaciju(e) drugih radnih mesta za koje ste se prijavili.
Za većinu akademskih i administrativnih poslova, primenjujemo procene ličnosti i sposobnosti. Ove procene čine osnovu za dijalog o vašem pristupu zadacima i profesionalnom ponašanju i sklopu ličnosti. Naše procene su uvek dopunjene razgovorom.
Ako se nalazite među kandidatima koje pozovemo na razgovor, imate kvalifikacije koje tražimo i profil koji smatramo zanimljivim. Sada je vreme da se upoznamo. Razgovor je prilika da se međusobno bolje upoznamo. Dobićete priliku da nam kažete nešto više o sebi i zašto biste želeli da radite u Grupi VELUX. A mi ćemo dobiti priliku da vam kažemo nešto više o našoj kompaniji i poslu – šta nudimo i šta očekujemo od vas. Volimo da na svoje razgovore za posao gledamo kao na prijatno druženje gde obe strane imaju priliku da saznaju da li se dobro slažu sa drugom stranom. Zato je najvažnija stvar da budete onakvi kakvi zaista jeste. Mi želimo da upoznamo vas.
Prijave primamo samo preko sistema za zapošljavanje. Umesto da nam pošaljete prijavu koju nismo tražili, preporučujemo vam da pratite slobodna radna mesta u VELUX-u ovde na našem veb-sajtu.