Dnevna soba

Mesto gde provodite većinu svog vremena trebalo bi da bude mesto koje vam pruža najviše udobnosti i pogodnosti. Oživite svoju dnevnu sobu prirodnim svetlom i svežim vazduhom odozgo i stvorite bolju unutrašnju atmosferu. Krovni prozori preplavljuju vašu dnevnu sobu jarkim, izražajnim svetlom kako bi dekor vaše dnevne sobe zablistao bojom i životom.

Soba u kojoj živimo

Dnevno svetlo se stalno menja. Prirodno svetlo koje ulazi u vašu sobu menjaće položaj tokom dana. Samo hvatanjem ove svetlosti kroz krov moći ćete da maksimalno iskoristite svaki minut prirodnog svetla koji vam dan nudi!

Idite na dole i počnite da istražujete sve što treba da znate da biste na najbolji način iskoristili svoju dnevnu sobu.

Ako ste poput većine ljudi, verovatno provodite mnogo vremena u zatvorenom, zar ne? Studije pokazuju da neverovatnih 90% života provodimo u zatvorenom prostoru. I većinu tog vremena provodimo u centralnoj prostoriji naše kuće: dnevnoj sobi. Ali boravak u zatvorenom prostoru ne znači da morate da pravite kompromise u uživanju u prirodnom svetlu. Krovni prozori pružaju idealan način da pustite više dnevne svetlosti u vaš dom i da ostanete povezani sa spoljnim svetom.

Što više krovnih prozora instalirate, imate više dnevne svetlosti. Tako jednostavno.

Dnevna soba – Vaše udobno gnezdo

Gde, šta, kako?

Koje krovne prozore treba kupiti? Sa kojim dodacima? Koje kombinacije pružaju maksimalnu udobnost? Upoznajte svoje rešenje rađeno po meri ... iz našeg onlajn kataloga!

Koji je obim vašeg projekta?

Povezani članci

Zašto VELUX?

Transformacije prostora

Naša rešenja za dnevno svetlo pomažu vam da dobijete dodatni prostor pod krovom i unesete neuporedivu vrednost svom domu, vašem blagostanju i načinu na koji doživljavate svoj prostor.

Povećanje vrednosti doma

Možete biti sigurni da će vaša investicija u VELUX rešenja za proizvode povećati vrednost vaše imovine i vratiti se u velikim količinama.

Mir u vašem domu

Sa našim širokim asortimanom roletni, rezervnim delovima i popravkama, garantujemo da ćete imati najbolje moguće iskustvo.

Tu smo da pomognemo

Naš tim je posvećen vašem potpunom zadovoljstvu, od trenutka kada nas kontaktirate, preko savetovanja, do konačne instalacije.

Beskompromisni kvalitet

Vaše potrebe su naš kompas. Kontinuirano razvijamo i usavršavamo naše proizvode od 1941. godine i gradimo ih da traju.

Odgovoran izbor

Možete poboljšati kvalitet svog života pomoću održivih rešenja koja su dobra za vas i dobra za planetu.