Ostvarite povrat do 20% od vrednosti Vaše investicije u energetski efikasnu tehnologiju/proizvod! 

Potrošnju energije u Vašem domaćinstvu možete smanjiti primenom mera energetske efikasnosti i odabirom energetski efikasnih tehnologija. Na taj način se ostvaruju finansijske uštede, osigurava se komfor stanovanja i doprinosi zaštiti životne sredine.

 

Mi brinemo o finansijama i udobnosti Vašeg doma, nudimo zelene tehnologije na svim našim VELUX prodajnim mestima širom Srbije, a koje su prihvatljive za finansiranje u okviru programa Evropske banke za obnovu i razvoj (EBRD) “Instrumenti finansiranja u domenu zelene ekonomije (GEFF)”. Odobrene proizvode možete pronaći na online katalogu za odabir tehnologije Tehnološki selektor koji je razvila i odobrila EBRD.

 

Investiranje u zelene tehnologije odobrene od GEFF-a štedi novac i energiju. Osim toga, možete dobiti EU bespovratna sredstva od 15 do 20% od odobrene vrednosti Vaše investicije.

 

Za dodatne informacije posetite neku od naših prodavnica, jednostavno pratite korake u vodiču  “Kako se prijaviti za finansiranje tehnologije”ili pozovite GEFF tim 011 715 6945.


 Pozovite VELUX kancelariju za više informacijaUnicredit banka