Proširite svoj životni prostor
na spoljašnju terasu

Pronađite svoje mesto pod suncem

VELUX krovna terasa

Pustite da se vaš prozor pretvori u vaša vrata ka spoljnom svetu. VELUX krovna terasa se potpuno otvara da biste mogli da uživate u dodatom prostoru i svetlosti koje donosi krovna terasa. Krovna terasa vam pomaže da maksimalno iskoristite svoj neiskorišćeni krovni prostor bez narušavanja veličine vašeg životnog prostora. Ovo sjajno rešenje nudi direktan izlaz u spoljni prostor u sopstvenom stilu.

Pogledajte upravljanje

Prednosti VELUX krovne terase

Vaša vrata ka spoljnom svetu

Dodatna dnevna svetlost i sjajan pogled od poda do tavanice

Krovni prozor ili terasa – izbor je vaš

Prirodna ventilacija – sa zatvorenim prozorom

Pustite svež vazduh u svoj dom čak i kada niste tu ili spavate, a da ne morate da brinete o bezbednosti ili lošem vremenu. Povucite jedinstvenu ručku u gornjem delu jednom i pustićete svež, filtriran vazduh da ulazi preko ventilacionog preklopa.

Uživajte u svežem, čistom, filtriranom vazduhu

Ugrađeni vazdušni filter poboljšava unutrašnju klimu tako što sprečava da u vaš dom ulaze prašina i insekti. Filter je predviđen za višekratnu upotrebu i lako se čisti.

Da li ste spremni za kupovinu?

Mnogo više od običnog prozora

VELUX prozori mogu dramatično da promene prostoriju. Oni su najbrži način da svom prostoru pod krovom dodate prirodnu svetlost, ventilaciju i osećaj otvorenosti. Uticaj u smislu dnevne svetlosti i svežeg vazduha, a da ne pominjemo pogled, je zadivljujuć.

Možda će vas zanimati i...