Izgradite potkrovlje i udvostručite svoj prostor

Da li planirate da izgradite novi dom? Ili ste već u procesu i pravite podignuti krov i potkrovlje? Onda svakako treba razmisliti o izgradnji potkrovne sobe. Ne samo da ćete doživeti veliki rast upotrebljive površine, već ćete uživati u mnogim daljim prednostima.

Potkrovlje je rešenje

Ljudi traže sve veće i veće komade zemlje dok tržište nudi sve manje i manje. Da li ste i vi takođe primetili ovu kontradikciju između potražnje i ponude? Dobra vest je da je moguće prevazići ovaj sukob. U stvari: lakše je nego što mislite.

Ako ste pronašli zemljište u željenoj oblasti, ali nije dovoljno veliko da na njemu izvršite početni plan za svoju kuću, nemojte odustati od kuće iz snova, nemojte ići na kompromis, već umesto toga napravite neke kreativne promene u planu kuće. Uključite nove elemente: napravite sobu u potkrovlju. . . ili više tavanskih prostorija . . .ovo su uvek odlične opcije za proširenje upotrebljivog prostora. U stvari, možda ćete na kraju imati čak i više kvadratnih metara nego što ste prvobitno želeli - možda čak i duplo više!

Soba u potkrovlju privlači više dnevne svetlosti i više svežeg vazduha. .

. . . ako imate prava rešenja za krovne prozore. Pitanje je: šta je ispravno? Kakva rešenja za krovne prozore postoje? Kako treba da odlučite koji(e) da izaberete? Srećom, to nije nešto o čemu morate biti stručnjak, samo treba da idete sa pravim i pouzdanim partnerom. Vi samo treba da se fokusirate na jedan brend koji pažljivo uzima u obzir sve potrebe koje se mogu pojaviti prilikom planiranja svetle i prostrane potkrovne sobe. Po ovom pitanju obratite se kompaniji VELUX, stručnjaku za krovne prozore. VELUX služba za brigu o korisnicima ima znanje i iskustvo.

Izgradnja potkrovlja znači jedinstvenost

Osim klasičnog korišćenja potkrovlja, umesto tavana, tamo gore možete imati namenske sobe. . . spavaće sobe, na primer, da odvojite svoj životni prostor od mesta gde spavate. Zamislite da gledate zvezde kroz svoje krovne prozore dok ležite u svom krevetu. Takođe možete da napravite sobe za goste tako da kada vam šira porodica dolazi u posetu (na primer, sa celom porodicom), oni imaju svoj prostor, a vi ne morate da delite svoje privatne prostore sa njima. Takođe, u potkrovlju možete napraviti prostor za različite aktivnosti. Zamislite igraonicu u potkrovlju. Ili prostoriju za video igre. Ili šta kažete na tihu, mirnu kućnu kancelariju? Imati sobu u potkrovlju (ili više soba u potkrovlju) pruža veliki prostor za kreativnost sa dizajnom. Postoji bezbroj mogućnosti. Kako vam zvuči?

Ako je lični prostor važna stvar u vašoj porodici, sobe u potkrovlju su za vas. Buka iz prizemlja se skoro i ne čuje, ili je čak i nema. I, naravno, nema bučnog komšije iznad vas, pošto komšije uopšte nema iznad vaše glave. Ovo je odličan izbor za kuće u kojima generacije planiraju da žive zajedno: vi ste zajedno, a uvek imate mogućnost da budete razdvojeni.

Ako ste zabrinuti zbog kosih zidova, razmišljajte o njima kao o mogućnostima za izuzetan prostor za skladištenje. Postoji mnogo ideja kako se kosi zidovi i uglovi ispod krova mogu iskoristiti: na primer, oni su odlična osnova za postavljanje zidnih polica, ugradnih plakara, ormana . . .

Imajući krovne prozore, možete se „otvoriti prirodi“ i dobiti stalan pristup posebnom pejzažu. Ovo iskustvo može biti još bogatije ako ugradite jedinstvene VELUX krovne prozore, one koji su neka vrsta produžetaka običnih krovnih prozora i koji se spuštaju do poda. Zavisi od lokacije. Kompanija VELUX nudi tako širok spektar proizvoda i dodataka, toliko različitih stilova i veličina, da svako može da pronađe odgovarajući(e) za svoje potrebe.

Više svetla, više prostora, više udobnosti, bolja atmosfera. Ovo su ključne prednosti prostorija u potkrovlju i krovnih prozora. I, na kraju, ali ne i manje važno, ako ste svesni troškova – ili niste – svakako bi trebalo da računate na manje troškove u slučaju izgradnje potkrovnih prostorija: samo zamislite koliko ćete uštedeti na troškovima kopanja zemlje. . .

Pročitajte još članaka

VELUX rešenja za krovne prozore imaju dodatne pogodnosti

Proverite šta su!

Zašto VELUX?

Transformacije prostora

Naša rešenja za dnevno svetlo pomažu vam da dobijete dodatni prostor pod krovom i unesete neuporedivu vrednost svom domu, vašem blagostanju i načinu na koji doživljavate svoj prostor.

Povećanje vrednosti doma

Možete biti sigurni da će vaša investicija u VELUX rešenja za proizvode povećati vrednost vaše imovine i vratiti se u velikim količinama.

Mir u vašem domu

Sa našim širokim asortimanom roletni, rezervnim delovima i popravkama, garantujemo da ćete imati najbolje moguće iskustvo.

Tu smo da pomognemo

Naš tim je posvećen vašem potpunom zadovoljstvu, od trenutka kada nas kontaktirate, preko savetovanja, do konačne instalacije.

Beskompromisni kvalitet

Vaše potrebe su naš kompas. Kontinuirano razvijamo i usavršavamo naše proizvode od 1941. godine i gradimo ih da traju.

Odgovoran izbor

Možete poboljšati kvalitet svog života pomoću održivih rešenja koja su dobra za vas i dobra za planetu.