VELUX venecijaner, ikona
Pogledajte galeriju

PAL--

Venecijaneri

Ovo klasično rešenje za prigušivanje svetlosti i privatnost je idealno za kupatila i kuhinje. Dizajnirana je da se savršeno uklapa i lako ugrađuje bez potrebe za merenjem, skraćivanjem ili rezanjem. Dostupno sa belim bočnim profilima ili onim od četkanog aluminijuma.

  • Otporno na vlagu - savršeno za prostorije sa visokim nivoom vlage
  • Lako se čisti
  • Upravljanje bez žice

Kombinujte ovaj proizvod sa...

VELUX spoljna mrežica
VELUX komarnik

Imamo prave roletne za svaki stil’


Sve žaluzine na venecijanerima su široke 35 mm i izrađene od lakiranog aluminijuma. 
Boja je ista sa obe strane.

Dostupno sa belim bočnim profilima

VELUX venecijaner, beli bočni profili
VELUX venecijaner, aluminijumski bočni profili

Na raspolaganju su vam beli bočni profili i oni od četkanog aluminijuma. Beli bočni profili se savršeno uklapaju sa belim VELUX krovnim prozorima.

Ručno upravljanje pomoću ručke


Venecijaneri sa ručnim upravljanjem su veoma jednostavni za upotrebu. Za razliku od klasičnih venecijanera, VELUX venecijaner je bez žice. Prema tome, podešavate ga pomoću ručke pričvršćene na donjem delu venecijanera. Jednostavno uhvatite ručku da biste podigli ili spustili venecijaner po želji. Da biste nagnuli žaluzine i podesili smer dolazne svetlosti, jednostavno pomerajte nagore ili nadole ručku za naginjanje u desnom bočnom profilu. Ručku za naginjanje možete da postavite bilo gde duž bočnog profila. Da biste lakše upravljali roletnom sa ručnim upravljanjem pomoću ručke, možete da kupite i šipku za upravljanje, nastavke i adaptere za šipku.
VELUX venecijaner, sa ručnim upravljanjem

Pronađite cenu VELUX venecijanera

Laka ugradnja


Ugradite originalne VELUX roletne za 15 minuta

Ugradnja VELUX roletni ne zahteva merenje, skraćivanje, rezanje ili dodatni alat. Izrađene su da se savršeno uklapaju, a sve što vam je potrebno nalazi se u pakovanju sa roletnom. VELUX prozori imaju unapred ugrađene montažne nosače za roletne. Jednostavno kliknite na originalnu VELUX roletnu i dodajte unapred ugrađene bočne profile.

Uputstva za ugradnju

PDF dokumenti sadrže detaljna uputstva sa ilustracijama koja vas pažljivo vode kroz svaki korak postupka ugradnje. Za čitanje PDF datoteka vam treba Acrobat Reader na računaru. Ova alatka je besplatna i možete je preuzeti sa sajta Adobe.

VELUX venecijaner sa ručnim upravljanjem