Kupatilo

Zamislite da svoj dan započnete jutarnjim tuširanjem, buđenjem uz prirodno svetlo i svež vazduh koji preplavljuje vaše kupatilo. Sa krovnim prozorom, ovu viziju možete pretvoriti u realnost.

Dobro započnite svoj dan

Kupatila su dugo služila kao prvenstveno funkcionalni prostori u našem domu sa minimalnim prostorom za kreativan dizajn. Pa, želimo to da promenimo. Dakle, da li ste spremni da unesete novi izgled i osećaj u svoje kupatilo unošenjem prirodnog svetla i vazduha? Odaćemo vam malu tajnu. Podignite pogled i recite „zdravo“ svom petom zidu!

Idite na dole i naučite kako da dođete korak bliže najboljem jutru koje ste ikada imali

Da li imate mračno kupatilo nalik pećini kojem je potrebno prirodno svetlo? Umorni ste od podešavanja roletni svaki put kada se tuširate? Dobijanje prave kombinacije prirodnog svetla i privatnosti u kupatilu može zahtevati vreme i trud. VELUX je tu sa jednostavnim rešenjem: Postavljanje krovnih prozora ili solarnig tunela u vaše kupatilo je odličan način da unesete prirodno svetlo u prostor tokom celog dana, bez ugrožavanja vaše privatnosti.

Što više krovnih prozora instalirate, imate više dnevne svetlosti. Tako jednostavno.

Kupatilo – Vaša zona za opuštanje / osvežavanje

Gde, šta, kako?

Koje krovne prozore treba kupiti? Sa kojim dodacima? Koje kombinacije pružaju maksimalnu udobnost? Upoznajte svoje rešenje rađeno po meri ... iz našeg onlajn kataloga!

Koji je obim vašeg projekta?

Povezani članci

Zašto VELUX?

Transformacije prostora

Naša rešenja za dnevno svetlo pomažu vam da dobijete dodatni prostor pod krovom i unesete neuporedivu vrednost svom domu, vašem blagostanju i načinu na koji doživljavate svoj prostor.

Povećanje vrednosti doma

Možete biti sigurni da će vaša investicija u VELUX rešenja za proizvode povećati vrednost vaše imovine i vratiti se u velikim količinama.

Mir u vašem domu

Sa našim širokim asortimanom roletni, rezervnim delovima i popravkama, garantujemo da ćete imati najbolje moguće iskustvo.

Tu smo da pomognemo

Naš tim je posvećen vašem potpunom zadovoljstvu, od trenutka kada nas kontaktirate, preko savetovanja, do konačne instalacije.

Beskompromisni kvalitet

Vaše potrebe su naš kompas. Kontinuirano razvijamo i usavršavamo naše proizvode od 1941. godine i gradimo ih da traju.

Odgovoran izbor

Možete poboljšati kvalitet svog života pomoću održivih rešenja koja su dobra za vas i dobra za planetu.