Besplatna vizualizacija dnevne svetlosti u potkrovlju 

​Besplatna vizualizacija dnevne svetlosti u potkrovlju


Da, dnevno svetlo je jako važno!

Da li imate u planu renoviranje potkrovlja?
Možda vam je želja da kupite kuću sa tavanom?

Kako biste saznali odgovarajuću količinu dnevnog svetla u prostoriji, omogućili smo vam besplatnu vizualizaciju dnevne svetlosti u vašem potkrovlju.
Nijedan drugi izvor veštačke svetlosti ne može imati blagotvorne efekte na vaše zdravlje, kao što to može dnevna svetlost.
Ne zaboravite da je za zdravlje, prilikom renoviranja ili redizajna potkrovlja iz snova, veoma važno uzeti u obzir i prirodnu ventilaciju.

 

Kada govorimo o odnosu podne površine i količine dnevne svetlosti, VELUX preporuka je da staklena površina prozora iznosi najmanje 10% površine poda.

 

Kako da na osnovu skice vaše prostorije u potkrovlju imate tačnu procenu koja optimalna količina svetlosti je potrebna, kao i kakav raspored prozora bi bio najbolje rešenje za zdraviji život?
Pogledajte primere vizualnih prikaza dnevne svetlosti koje ćete dobiti od naših stručnjaka, kao rešenje za zdraviji život u potkrovlju.

Ukoliko je vaša prostorija nepravilnog oblika, Daylight Visualizer će, zbog ograničenja, morati da je svede na pravougaonik radi lakšeg objašnjenja.

Napominjemo da je vizualizacija informativnog i savetodavnog karaktera, a da je mogućnost ugradnje predviđenog prozora potrebno proveriti na licu mesta. Besplatne konsultacije možete zakazati ovde

O benefitima dnevne svetlosti možete pročitati u našoj besplatnoj brošuri ispod. 

Prirodno svetlo

U priručniku saznajte koliko prirodnog svetla je potrebno u vašem domu, kao i kako da postavite prozore da biste u prostoru dobili što više prirodnog svetla.