Krovni prozori

Mi dizajniramo proizvode za sve vrste zgrada i sve vrste funkcija. Pogledajte kompletan izbor VELUX krovnih prozora.

Prozori za ravne krovove

Sa VELUX prozorom za ravan krov možete da transformišete i poboljšate bilo koji prostor. VELUX prozor za ravan krov dodaje svetlost i vazduh koji su vam potrebni i pruža vam moderan i atraktivan dizajn dok istovremeno ispunjava sve tehničke zahteve.

Svetlosni tuneli

VELUX svetlosni tunel savladava sve prepreke i koristi prilagodljivu refleksivnu cev da usmeri dnevnu svetlost u svaki ugao vašeg doma. Rezultat je svetliji i udobniji prostor za život.

Unutrašnje i spoljašnje roletne

Dopunite svoj krovni prozor VELUX roletnom. VELUX unutrašnje roletne nude efikasnu zaštitu od sunca i toplote koja zadovoljava sve potrebe.

Dodatna oprema

VELUX ima asortiman dodatne opreme koja može da bude veoma korisna ako imate krovni prozor koji je van domašaja ili ako jednostavno želite da osvežite svoj VELUX krovni prozor. U ponudi imamo i električne motore i dodatnu opremu koja može da učini da vaš krovni prozor sa ručnim upravljanjem funkcioniše kao prozor sa električnim upravljanjem ili kao solarni VELUX krovni prozor. Osim toga, imamo dodatnu opremu koja može da poboljša sigurnost.