{{property.PropertyName}}
{{property.casePropertiesSelected[0].PropertyValue}}

Ideja je bila jednostavna, ali sjajna – otvorićemo prostor, dobiti više mesta za život, vazduha, sunčeve svetlosti i pogleda na plavetnilo neba.
„Nisam želeo samo da dodam više soba u zgradu“, kaže arhitekta. „Želeo sam da te sobe budu u skladu sa okruženjem, da unapređuju život stanara u potkrovlju. Dodavanjem terase se dom otvara ka spoljašnjem prostoru i povezujemo ga sa prirodom. Taj dodatak poboljšava kvalitet života stanara u zgradi.

VELUX prozori sa krovnom terasom vam pružaju pristup na terase kada su otvoreni i mnogo dnevne svetlosti kada su zatvoreni.

Ako želite prelep panoramski pogled ili bolju prirodnu ventilaciju, možete da otvorite gornji deo prozora sa krovnom terasom. Ako želite da izađete napolje, jednostavno otvorite i gornji i donji deo da biste mogli da iskoračite.

Dodavanje krovnih prozora je najbrži način da se značajno poveća prostor u domu i da se on otvori. A kada možete da ih kombinujete na način koji želite, dobijate priliku da sobe učinite svetlijim i čak i dramatičnim.
VELUX krovni prozori vam omogućavaju da napravite sopstvenu kombinaciju koja u potpunosti odgovara vašim potrebama. Za sve potrebe postoje rešenja, bilo da tražite prozore jedan do drugog, gornje i donje ili četvrtaste. Koju god kombinaciju da zamislite, možete da ostvarite san i ispunite dom dnevnom svetlošću.
Dizajner je odabrao drvene prozore i dobio jednostavniji, prirodan izgled koji je u skladu sa opštim ambijentom doma. Rezultat je moderan, udoban dom čistih linija u kom prirodni elementi i prirodno svetlo opuštaju dušu i um. 

Prozori iznad prostora u kom boravite propuštaju više svetla i svežeg vazduha čak i kad ne možete da ih dohvatite.
VELUX električni i prozori sa solarnim napajanjem su idealni za situacije kad položaj nije na dohvat ruke, kao što su zasvođeni plafoni. Inovativni sistem prozora, roletni i spoljašnjih roletni sa daljinskim upravljanjem vam omogućava da ih otvarate i zatvarate dodirom dugmeta. Pomoću kontrolnog prekidača je svaki prozor na dohvat ruke, lako i brzo. Savršeni za nedostupna mesta, oni su vrhunski izbor za svež vazduh i veću udobnost enterijera. Slike toga šta bi ova zgrada mogla biti nas podsecaju na to da je tamna, zastarela soba ponekad prilika za stvaranje doma iz snova. Kada svetlo ispuni sobe i da im toplinu, kuća nije više „samo“ mesto za život, ona postaje oaza za zdrav, uravnotežen i produktivan život.

Preporučeni VELUX proizvodi
VELUX balkon (GDL)
Idi do proizvoda
Krovni prozori na elektro upravljanje (GGL)
Idi do proizvoda
Siesta unutrašnje roletne (DKL)
Idi do proizvoda