Treba vam u životu više vremena?

Zamislite da vaši krovni prozori automatski puštaju u prostoriju svež vazduh kada vam je potreban. Vaše unutrašnje roletne se automatski spuštaju u vrelo popodne da bi vaš dom ostao udoban. Kada izlazite, mogli biste da zatvorite svoje krovne prozore jednim dodirom. Ovo i još mnogo toga je moguće sa VELUX sistemom na elektro i solarno upravljanje koji je dostupan po cenama koje vas mogu iznenaditi.

Prednosti

Provetravanje jednim dodirom

Obezbedite sebi više udobnosti sa unapred podešenim programima

Osigurajte svoj dom kada ste van njega

Upoznajte VELUX® porodicu na elektro i solarno upravljanje

VELUX sistem na elektro i solarno upravljanje krovnih prozora, unutrašnjih roletni, spoljašnjih roletni i dodatne opreme čine upotrebu lakšom i praktičnijom. Svi proizvodi su laki za korišćenje i uživanje zahvaljujući elegantnom VELUX daljinskom upravljaču i njegovom intuitivnom interfejsu baziranom na ikonama i unapred podešenim programima.

Svi proizvodi su zasnovani na bezbednoj io-homecontrol® tehnologiji

Dodajte VELUX ACTIVE pametnu kontrolu unutrašnje klime vašim krovnim prozorima

VELUX ACTIVE radi besprekorno sa VELUX  krovnim prozorima na električno upravljanje, unutrašnjim i spoljašnjim roletnama, spajajući prednosti automatskog rada zasnovanog na senzorima sa pogodnostima daljinskog upravljanja. Zajedno oni pružaju vrhunsku kontrolu unutrašnje klime.

8 unapred podešenih programa

Da bismo vas oslobodili svakodnevne rutine i povećali vašu udobnost u domu, unapred smo podesili i spremili za upotrebu 8 korisnih programa.

  • Unutrašnja klima
  • Ventilacija
  • Energetski balans
  • Zaštita od sunca
  • Laku noć
  • Dobro jutro
  • Odlazak od kuće
  • Na odmoru

VELUX na elektro i solarno upravljanje se bazira na
io-homecontrol®

Šta je io-homecontrol®?

io-homecontrol® je jezik koji VELUX proizvodi na elektro i solarno upravljanje koriste za komuniciranje sa daljinskim upravljačem. Dizajnirano imajući u vidu udobnost i bezbednost, to je jedno od najnaprednijih rešenja za automatizaciju doma na tržištu danas – iz njega stoje neke on najboljih i najinovativnijih kompanija u industriji.

Da li je tehnologija io-homecontrol® bezbedna?

Tehnologija io-homecontrol® koristi radio-komunikaciju za bezbedan prenos komande ili informacije kreirajući digitalni obruč oko vašeg doma. Da upotrebimo primer iz stvarnog sveta, nivo bezbednosti može da se uporedi sa komunikacionim kanalima između bankomata i banke.

Da li mogu da koristim moj pametni telefon? 

Sve svoje VELUX proizvode na elektro i solarno upravljanje možete da kontrolišete preko aplikacije za pametni telefon ili preko tableta ili računara van kuće. Zahvaljujući tehnologiji io-homecontrol®, lako možete da koristite TaHoma Connect Box kompanije Somfy. Kliknite ovde za više informacija.