{{property.PropertyName}}
{{property.casePropertiesSelected[0].PropertyValue}}

Udoban stan u sred grada ispunjen sunčevom svetlošću i povezan sa prirodom je prilika koja se ne propušta. To su pomislili i vlasnici ovog stana u Vroclavu, Poljskoj kad su prvi put videli projekat izgradnje stanova u potkrovlju velike zgrade.
Život na vrhu zgrade ima mnoštvo prednosti, uključujući manje zagađenog vazduha i buke. Međutim, to često ima svoju cenu. Kada je potkrovlje ove zgrade pretvoreno u stanove, arhitekta je želeo da napravi prostor u kojima prednosti povlače još više pogodnosti.

VELUX prozori se lako kombinuju i to arhitektama omogućava da naprave veći prozor koji savršeno odgovara sobi. Povezanost sa spoljašnjim okruženjem se postiže terasama i imate osećaj da stojite na vrhu sveta.

VELUX prozori sa krovnom terasom vam pružaju pristup na terase kada su otvoreni i mnogo dnevne svetlosti kada su zatvoreni.

Ako želite prelep panoramski pogled ili bolju prirodnu ventilaciju, možete da otvorite gornji deo prozora sa krovnom terasom. Ako želite da izađete napolje, jednostavno otvorite i gornji i donji deo da biste mogli da iskoračite.

Arhitekta

Stanovi u potkrovlju su često skučeni i deluju odvojeno i zato se ljudi često ne osećaju prijatno u njima. Mi uvek težimo nečem boljem, boljoj vezi sa okruženjem. Zato smo ugradili kombinovane VELUX krovne prozore koji pružaju bolji pogled na spoljašnjost čak i dok sedite, jer se ugrađuju niže.

„To je prosto nešto posebno“, kaže vlasnik jednog od stanova. „Živimo na vrhu zgrade, ali zahvaljujući velikim prozorima ne osećamo kao da smo u potkrovlju. Imamo prelep pogled i prosto nema tog osećaja skučenosti. U mnogim potkrovljima čovek se oseća kao u kutiji sa malo svetla koje dopire odozgo, ali ovde se osećate kao na nebu. Pogled, oblaci i sunce ulaze u sobu pod različitim uglovima u različita doba dana i to omogućava da se osećate vezu sa spoljašnjim svetom i prirodom.“

Više od 500 VELUX prozora je iskorišćeno u ovom kompleksu kako bi se dobio otvoren ambijent okupan sunčevom svetlošću u kome vlasnici stanova sada mogu da uživaju svakoga dana.

„Izlazak na terasu koja gleda na grad sa šoljom kafe ujutru ili posmatranje uličnih svetala sa ležaja dok se pale uveče je prednost života u potkrovlju; osećate kao da imate savršen život u domu sa jedinstvenim odlikama.“

Preporučeni VELUX proizvodi
VELUX krovna terasa (GEL)
Idi do proizvoda
VELUX krovni prozor (GPL)
Idi do proizvoda

Spoljašnje roletne soft (SSS)
Idi do proizvoda