Svaka promena koja poboljšava vašu udobnost je vredna za razmatranje; bilo da se odlučite za preuređenje, renoviranje ili potpunu konverziju potkrovlja.

Preuređenje potkrovlja

Manje promene nisu samo praktične; prijaju i oku i duši. Promena i samo manjih elemenata može učiniti da se osećate kao da ste na novom mestu. Pogledajte svoje potkrovlje iz druge perspektive i možda ćete videti tamne zidove. Šta kažete na krečenje? Nema dovoljno dnevne svetlosti? Dodajte još prozora. Jednostavnije je nego što mislite. Postoji mnogo načina da poboljšate svoje potkrovlje.

Renoviranje potkrovlja

Možda već deset ili dvadeset godina živite u starom potkrovlju. Zastarelo je i tamo se ne osećate kao kod kuće. Hajde da ga transformišemo! Ako razmišljate o renoviranju, gledajte na to iz šire perspektive. Proverite svoj krov, da li izolacija radi ispravno i ako ne, uključite ih u renoviranje; investicija će se isplatiti za nekoliko godina. Isto važi i za uređaje za grejanje, prozore i podove. A možda je sada i vreme da razmotrite izgradnju drugog ulaza u svoj dom.

Konverzija tavana

Da li tražite neki povoljan način da dodate dodatni prostor svom domu? Ako u vašoj kući postoji neiskorišćen tavan, započnite svoj projekat konverzije tamo. To je najefikasniji način da transformišete svoj tavanski prostor, u pogledu budžeta i prostora. Takođe, imaće pozitivan uticaj na vašu uštedu energije.

Da li ste znali?

Da li ste znali da postoji više opcija koje vam pomažu da pokrijete troškove renoviranja? Ovde pogledajte najnovije mogućnosti subvencija.

"Posebno svetlo dolazi i danju i noću.

Luiđi, vlasnik kuće

Installer installing a new VELUX roof window on a roof with black tiles.