1. Ušteda energije

Renoviranje dugoročno dovodi do značajnih ušteda energije. Na primer, zamislite da menjate stare prozore koji propuštaju vazduh - novim sa odličnim svojstvima toplotne izolacije. Jednokratno veća investicija vratiće se za nekoliko godina. Brzi podsetnik: ne izolujete samo zbog uštede energije zimi, odgovarajuća spoljna izolacija takođe održava unutrašnju klimu hladnijom leti. Pravilna spoljna izolacija kuće deluje kao termos.

2. Pristupačan dodatni prostor

Bez obzira da li se vaša porodica povećava ili vam je jednostavno potrebno više prostora u kući, konvertovanje vašeg potkrovlja je najbolja stvar koju možete da uradite. Ne samo da poboljšavate unutrašnju klimu u svojoj kući i renovirate svoje potkrovlje, dobićete i dodatni prostor po pristupačnoj ceni. Ako ste se navikli da radite na daljinu tokom pandemije, možete iskoristiti dodatni prostor za kreiranje sopstvenog radnog prostora, gde ćete imati dovoljno dnevne svetlosti i osećati se motivisanijim za rad.

3. Bolji život

Dobićete bolji život zahvaljujući boljem načinu života. Šta to znači? Kada se osećate dobro kod kuće, to se odražava u vašem životu; u vašoj sposobnosti da se nosite sa svim vrstama situacija; pozitivnim i negativnim, takođe. Projekat renoviranja kuće će vam doneti radost jer ćete imati viziju promene koja će vas činiti srećnim u narednim mesecima i godinama. Zamena prozora i povećanje površine prozora dovodi do više dnevne svetlosti u zatvorenom prostoru. U kombinaciji sa ventilacijom sprečićete stvaranje buđi ili povećanu vlagu, koji su česti pokretači respiratornih bolesti i alergija.

4. Veća vrednost imovine

Renoviranje je još jedan način da povećate tržišnu cenu vaše kuće ili stana. VELUX rešenja, zbog kvalitetnih, prostranijih i dnevno osvetljenih prostorija, boljeg pogleda ili jedinstvenog dizajna, predstavljaju dobru investiciju i povećavaju vrednost nekretnine. Poboljšavamo vaš svakodnevni život.

5. Pametniji dom

Tehnološki razvoj nam pruža mnogo načina da sebi olakšamo život. Pa zašto ih ne iskoristiti? Bilo da se odlučite za preuređenje, renoviranje ili potpunu konverziju potkrovlja, dobićete priliku da olakšate svoj život i počnete da živite u pametnom domu.

6. Život koji ste dizajnirali

Možda ste nasledili kuću ili stan ili ga od nekoga kupili; međutim, ne postoji ništa kao posmatranje nekretnine iz svoje perspektive bez da morate da se prilagođavate drugima, čak ni prethodnim vlasnicima. Tokom renoviranja, u nekretninu unosite deo sebe i svoje individualnosti. Renoviranje takođe kombinuje dve komponente; život u lepom prostoru koji služi i prija vam svaki dan i funkcionalni aspekt sobe.

"Grejanje uglavnom možemo da ostavimo ugašeno na jesen, u isto vreme kada naši poznanici imaju uključeno grejanje već nekoliko nedelja.

Marko, vlasnik kuće

Installer installing a new VELUX roof window on a roof with black tiles.