Prednosti koje VELUX krovni prozori mogu doneti u vaš život

Poboljšano korišćenje prostora

Krovni prozori mogu pretvoriti bilo koji prostor u omiljeno mesto. Takođe, možete optimalno iskoristiti sve neprocenljive kvadrate ispod krova.


Napravite dodatni prostor

Ako smatrate da kuća ili stan nije dovoljno prostran, ne morate se uvek seliti. Krovni prozori se mogu koristiti za konverziju neiskorišćenog prostora ispod krova u dodatne kvadratne metre. Proširivanje vašeg doma naviše je lakše i jeftinije, lako možete ostvariti svoje snove.


Poboljšajte korišćenje postojećeg prostora

Krovni prozori mogu pomoći u dodavanju dodatne funkcije nedovoljno iskorišćenim prostorijama, poboljšavajući korišćenje prostora.

Vrednost vašeg doma će se povećati

Kada birate pouzdan i izdržljiv kvalitet koji pruža VELUX, možete biti sigurni da se isplati. VELUX proizvodna rešenja predstavljaju dobru investiciju i povećavaju vrednost imovine. Kako? Sobe će postati prostranije i dnevno osvetljene, kombinacija krovnih prozora pruža odličan pogled, a naši proizvodi su dugotrajni i jedinstveni po dizajnu.

Zdravija klima u zatvorenom prostoru

Krovni prozori mogu pomoći u stvaranju zdravijeg, pozitivnijeg, osvježavajućeg i produktivnijeg okruženja u kojem se živi i radi.


Dvostruko više prirodnog svetla

Krovni prozori donose dvostruko više dnevne svetlosti od vertikalnih prozora iste veličine.


Bolja prirodna osvetljenost

Krovni prozori obezbeđuju prirodno svetlo, koje dokazano poboljšava raspoloženje i celokupan kvalitet života.


Četiri puta veća ventilacija

Krovni prozori mogu povećati stopu prirodne ventilacije četiri puta od vertikalnih.


Bolji kvalitet vazduha

Krovni prozori obezbeđuju prirodnu ventilaciju, što može smanjiti vlagu, kondenzaciju i simptome alergije.

Poboljšana energetska efikasnost

Krovni prozori mogu biti efikasan način za uštedu energije na grejanju, hlađenju i osvetljenju tokom cele godine, doprinoseći ukupnoj energetskoj efikasnosti vašeg doma.


Uštedite energiju prirodnom ventilacijom

Krovni prozori koji koriste prirodnu ventilaciju su daleko energetski efikasniji od klimatizacije i do četiri puta efikasniji od upotrebe samo fasadnih prozora.


Uštedite na računima za osvetljenje

Krovni prozori su niskoenergetski izvori svetlosti, dvostruko efikasniji od fasadnih prozora i mogu smanjiti potrebu za veštačkim osvetljenjem do 20% u kućama i 60% u kancelarijama.


Smanjite troškove grejanja novim krovnim prozorima

Novi krovni prozori mogu imati do tri puta bolje termičke performanse od starih (u slučaju zamene krovnog prozora), što može dovesti do značajnih ušteda energije.


Krovni prozori i solarni paneli su savršena kombinacija

Krovni prozori se mogu integrisati sa solarnim panelima, kao efikasan način za uštedu energije za grejanje, hlađenje i osvetljenje ispod krova, poboljšavajući ukupnu energetsku efikasnost vašeg doma.

Pogled

Krovni prozori pružaju pogled koji uzdiže i može vam dati nove perspektive u vašem danu.


Povežite se sa okolinom

Pogled sa krova se ne može porediti sa onim što vidite iz prizemlja. Uživajte u prirodnom (ili gradskom) pejzažu kroz svoje krovne prozore, a da pritom čuvate svoju privatnost! Bez obzira da li je to dvorište ili komšiluk oko vaše kuće, osetićete da je spoljašnjost produžetak vaše sobe.


Proširite svoj pogled

Možete maksimalno uvećati pogled koristeći različite kombinacije krovnih prozora. Najbolji efekat postižemo korišćenjem naših naprednih rešenja – spajanjem krovnog prozora sa vertikalnim ili ugradnjom krovnog prozora sa donjim svetlosnim elementom. Ova rešenja čine unutrašnjost prostranijom, modernijom i bolje osvetljenom!


Uživajte u pogledu

Krovni prozori nude takav pogled na nebo danju i noću koji može uneti opuštanje ili čak romantiku u vaš svakodnevni život.

Svakodnevna udobnost


Možete preuzeti kontrolu nad udobnošću u svom domu

Originalne VELUX roletne su završni dodir: osim njihove osnovne uloge da ograniče unos toplote ili svetlosti, one se takođe uklapaju u dizajn enterijera vašeg doma. Bez obzira da li više volite klasičniji ili savremeniji stil dekoracije u našoj ponudi Color by You ili Nature Collection, sigurno ćete pronaći ono što tražite.


Pogodnost sa automatizacijom

Električni ili solarni krovni prozori, spoljne i unutrašnje roletne su idealno rešenje za vrhunsku udobnost i funkcionalnost u vašem domu. Oni su naš preporučeni izbor za moderan i bezbrižan život.
Senzor za kišu će obezbediti bezbednu ventilaciju, a vi ćete moći da kontrolišete sve prozore pomoću jednog zidnog prekidača.


Inteligentna kontrola kuće

Možete povezati sve daljinske VELUX proizvode sa našim rešenjima za kontrolu kuće kao što je VELUX Touch kontrolna tabla sa npr. ventilacionim tajmerom ili daljinskim upravljanjem sa vašeg telefona pomoću VELUX App Control. Vrhunsko rešenje za podršku zdravih domova je naš VELUX ACTIVE sistem automatizacije zasnovan na senzorima.


Povezivanje

Dodatna prednost je što možete da povežete VELUX električne proizvode sa sistemima za automatizaciju kuće ili zgrade.

Napravljeni imajući na umu održivost

VELUX krovni prozori su napravljeni da traju. Izrađeni su od odgovorno nabavljenih i sertifikovanih materijala. Naš cilj je da doživotno ne emitujemo ugljen-dioksid, smanjujući uticaj na životnu sredinu na minimum.

Zašto VELUX?

Transformacije prostora

Naša rešenja za dnevno svetlo pomažu vam da dobijete dodatni prostor pod krovom i unesete neuporedivu vrednost svom domu, vašem blagostanju i načinu na koji doživljavate svoj prostor.

Povećanje vrednosti doma

Možete biti sigurni da će vaša investicija u VELUX rešenja za proizvode povećati vrednost vaše imovine i vratiti se u velikim količinama.

Mir u vašem domu

Sa našim širokim asortimanom roletni, rezervnim delovima i popravkama, garantujemo da ćete imati najbolje moguće iskustvo.

Tu smo da pomognemo

Naš tim je posvećen vašem potpunom zadovoljstvu, od trenutka kada nas kontaktirate, preko savetovanja, do konačne instalacije.

Beskompromisni kvalitet

Vaše potrebe su naš kompas. Kontinuirano razvijamo i usavršavamo naše proizvode od 1941. godine i gradimo ih da traju.

Odgovoran izbor

Možete poboljšati kvalitet svog života pomoću održivih rešenja koja su dobra za vas i dobra za planetu.