{{property.PropertyName}}
{{property.casePropertiesSelected[0].PropertyValue}}

Kada je arhitekta dobio slobodu da zamisli šta bi ova klasična, ali pomalo dosadna kuća mogla da bude, ideja je bilo pregršt i rezultat je veličanstven. „Većina ljudi ne shvata koliko prirodno svetlo i pogled na prirodu znače. I koju razliku čine“, kaže arhitekta. „To je lako obezbediti uz prave prozore, nasuprot mišljenju većine.“

Dodatni prozori i krovne terase su od dosadne, obične i mračne sobe napravili svetao, uzbudljiv i luksuzan prostor za odrasle, u kojima su jutra energična.

VELUX prozori sa krovnom terasom omogućavaju da izađete napolje kad su otvoreni i mnogo dnevne svetlosti kad su zatvoreni. Možete da počnete dan kafom na svežem vazduhu, bez izlaska iz spavaće sobe. Živite ne visokoj nozi, kao u otmenim hotelima.

Ako želite prelep panoramski pogled ili bolju prirodnu ventilaciju, možete da otvorite gornji deo prozora sa krovnom terasom. Ako želite da izađete napolje, jednostavno otvorite i gornji i donji deo da biste mogli da iskoračite.

Dodavanje krovnih prozora je najbrži način da se značajno poveća prostor u domu i da se on otvori. A kada možete da ih kombinujete na način koji želite, dobijate priliku da sobe učinite još svetlijim i čak i dramatičnim.
VELUX krovni prozori vam omogućavaju da napravite sopstvenu kombinaciju koja personalizuje vaš prostor. Za sve potrebe postoje rešenja, bilo da tražite prozore jedan do drugog, gornje i donje ili četvrtaste. Koju god kombinaciju da zamislite, možete da ostvarite san i ispunite dom dnevnom svetlošću.

Pojedinačni krovni prozori su savršena rešenja za male prostore, kao što su stepeništa. U ovoj kući svetlo koje dopire odozgo čini kretanje po stepenicama bezbednijim, a istovremeno otvara prostor i daje mu moderniji i šik izgled. Ko bi pomislio da jednostavno, funkcionalno stepenište može da izgleda tako dramatično?
Paleta boja u kući se sastoji uglavnom od neutralnih nijansi, što doprinosi mirnom, jednostavnom i modernom okruženju. Drveni prozori se uklapaju u tu estetiku, a žuta boja roletni unosi živost u dečju sobu. Roletne su sjajno rešenje i za kontrolisanje količine sunčeve svetlosti, bilo da je deci potrebno više svetla za igru, čitanje ili učenje ili želite manje svetla pred spavanje, kada se pričaju priče i opušta. Možete poželeti čak i potpuni mrak za dobar noćni san ili popodnevnu dremku.
Nakon renoviranja, ovaj pomalo dosadan i jednostavan dom je pretvoren u kuću okupanu svetlošću luksuznog ambijenta i sada je savršen porodični dom pod klasičnim prozorima.

Preporučeni VELUX proizvodi

VELUX krovni prozor (GGU)
Idi do proizvoda
VELUX balkon (GDL)
Idi do proizvoda
Siesta unutrašnje roletne (DKL)
Idi do proizvoda