Zdrav i udoban život počinje kod kuće. Profesionalni majstori za ugradnju vas čekaju!

VELUX je tu da vas podrži u svakoj fazi vašeg lakog i jednostavnog projekta zamene krovnih prozora!

Četiri stvari koje treba razmotriti u potrazi za savršenim krovnim prozorom

Neka bude svetla!

Svi vole svetle, udobne sobe sa puno dnevne svetlosti i svežeg vazduha, zar ne? Kako biste bili sigurni da vaše sobe imaju odgovarajući nivo dnevne svetlosti, preporučuje se da zastakljena površina iznosi najmanje 10% površine sobe. Ako želite da imate više svetla u svom domu, odabir kombinovanih rešenja bi moglo da bude pravi izbor za vas.

U svakom slučaju, tu smo da vam pomognemo u izboru pravog VELUX krovnog prozora!

Kontaktirajte s nama i pronađite majstora za ugradnju
Preuzmite e-knjigu i otkrijte sve naše proizvode

Različiti domovi, različiti zahtevi

Gornje ili donje upravljanje? Ručni ili daljinski upravljač? Naši krovni prozori mogu da ispune sve zahteve!

Izbor će zavisiti od vaših potreba i od smeštaja vašeg novog VELUX krovnog prozora. Imamo sve što vam treba!

Kontaktirajte s nama i pronađite majstora za ugradnju
Preuzmite e-knjigu i otkrijte sve naše proizvode

Unutrašnji završni slojevi za sve vrste soba

VELUX krovni prozori isporučuju se sa dva različita unutrašnja završna sloja – lakirana nordijska borovina i beli poliuretan.

Konstrukcija bez održavanja zaštićena je poliuretanskim slojem i posebno je pogodna za sobe sa većom vlažnošću vazduha. To je savršeno rešenje, ne samo za kupatilo i kuhinju. Prirodan izgled drveta će vas povezati sa prirodom i učiniti enterijer udobnijim. U zavisnosti od sobe u kojoj se nalazi vaš prozor, možemo vas dati savet o idealnom završnom sloju.

Kontaktirajte s nama i pronađite majstora za ugradnju
Preuzmite e-knjigu i otkrijte sve naše proizvode

Dodatna oprema za maksimalnu udobnost

Unapredite enterijer pomoću siesta roletni, roletni za zamračenje ili spoljašnjih roletni kako biste na najbolji način iskoristili benefite novog krovnog prozora.

Želite da se dobro naspavate u potpunom mraku ili da prigušite svetlo u dečijoj sobi? Želite li da vam dnevna soba bude udobnija ili da u kupatilo dodate roletnu otpornu na vlagu? Naš pribor će se savršeno uklopiti sa vašim novim krovnim prozorom.

Kontaktirajte s nama i pronađite majstora za ugradnju
Preuzmite e-knjigu i otkrijte sve naše proizvode

Treba vam hitna zamena krovnog prozora?

Zamena prozora je lakša nego što mislite! Recite nam zašto vam je potrebna zamena prozora, kako bismo vas odveli do najbržeg rešenja. Obratite nam se!

Zdrav i udoban život počinje kod kuće

4 razloga za zamenu krovnih prozora

Bolja klima u zatvorenom prostoru

Vaš dom je u toploj ili hladnoj klimi? Izolacija termoizolacionim staklima sa niskom U vrednošću. Živite blizu bučnog puta i želite da u vašem domu bude tiho i udobno? Zvučno izolovana stakla savršen su izbor za vaš prozor. Bez obzira na okruženje vašeg doma, ili želju za udobnošću, VELUX ima rešenje i pravi izbor krovnog prozora, koji odgovara vašim potrebama. Uz naša specijalizovana stakla, kao i pravi model krovnog prozora, modete imati optimalnu unutrašnju klimu. Posle zamene, uživajte u boljoj ventilaciji i odaberite neku od mnogih mogućnosti zamračenja sunčevih zraka i zaštite od toplote.

Laka zamena bez dodatnog nereda i prljavštine

Brine vas zavrzlama oko zamene starog krovnog prozora? Mnogo je lakše nego što mislite. Naši majstori za ugradnju obučeni su za zamenu krovnih prozora. U zavisnosti od posla, stari krovni prozor može se zameniti u roku od 1 dana! Ako želite više dnevne svetlosti i svežeg vazduha u svom životu, zamenite jedan krovni prozor većim brojem krovnih prozora!

Energetska efikasnost

Svi VELUX krovni prozori napravljeni su da traju, ali i dalje ih stalno unapređujemo i poboljšavamo performanse. Jeste ste znali da će, ako su vaši VELUX krovni prozori stari preko 20 godina, novi smanjiti gubitak energije za približno 50%*? Kod novog, isplativog i energetski štedljivog 3-slojnog stakla, zaista se vidi razlika kod VELUX krovnih prozora. Dakle, ako ste tokom hladne sezone zatvarali vrata prethodno renovirane sobe, vreme je da povratite svoj prostor. Zamena prozora će sprečiti da toplota pobegne van, a hladnoća prodre unutra, tako da možete uštedeti na računu za grejanje.

*Na primer, ako zamenite stari VELUX krovni prozor kupljen pre 2003. godine, sa novim krovnim prozorom VELUX Standard Plus (stari krovni prozor Uv = 2,8 W/m2K, novi Standard Plus prozor Uv = 1,1 W/m2K), gubitak toplote u vašem potkrovlju će se smanjiti za 60%.

Zdraviji i udobniji dom

Možda niste ni bili svesni da krovni prozor unosi dvostruko više prirodnog svetla od vertikalnog prozora iste veličine, stvarajući neprevaziđeni osećaj svetlosti i otvorenosti. Prelazak sa jednog krovnog prozora na rešenje sa dva, tri ili nekoliko krovnih prozora, ne mora nužno mnogo produžiti vreme ugradnje, ali će značajno poboljšati vaš život uz prirodnije dnevno svetlo i više svežeg vazduha. Isplanirajte svoj novi i zdraviji dom još danas!

Zdrav i udoban život počinje kod kuće

4 razloga za zamenu krovnih prozora

Profesionalni majstori za ugradnju će vas voditi kroz proces ugradnje.

VELUX majstori za ugradnju pružaju stručnu pomoć pri planiranju, izboru i ugradnji novih krovnih prozora, unutrašnjih ili spoljašnjih roletni, kako bi celokupan postupak protekao brzo i lako. Obratite nam se i pronađite savršenog partnera za svoj projekat!

Kako se montira?

Jednostavno! Ugradnja krovnog prozora je postupak koji protiče bez brige i dodatnog nereda, čak i kada vaš stari prozor nije VELUX. Pogledajte video da biste videli koliko zamena prozora može biti jednostavna!

Preuzmite e-knjigu

Preuzmite e-knjigu

Zamena starih krovnih prozora lakša je nego što mislite. Da li vas zanimaju prednosti novog krovnog prozora i kako da ih pravilno odaberete? Pitate se kako je moguće zameniti prozor? U našoj e-knjizi pronaći ćete sve informacije koje treba da znate o zameni prozora! U ovom vodiču saznajte zašto i kada je vreme za zamenu i pogledajte koliko je zaista laka zamena krovnih prozora.