{{property.PropertyName}}
{{property.casePropertiesSelected[0].PropertyValue}}
Projekat za više prostora i dnevne svetlosti

Pretvaranje neiskorišćenog potkrovlja u topao, prijatan prostor za rad od kuće i vežbanje. To je bio prvobitni plan Žan Kristofa, a dnevna svetlost mu je bila glavni prioritet. Plan vlasnika je bio da renovira celu kuću i u potkrovlju napravi sobe koje bi se koristile za rad, jer postoji tendencija rada od kuće već nekoliko godina. U ovom izdvojenom, ali dobro osvetljenom delu kuće, lako je koncentrisati se kada se radi od kuće, a sunčeva svetlost podstiče i na vežbanje. Ovaj projekat je imao dva cilja – da poveća životni prostor i poboljša energetsku efikasnost, uz puštanje više dnevne svetlosti. Posebnu pažnju su obratili na to kuda će ta dnevna svetlost ulaziti.

Kvalitet i pouzdanost

Vlasnik kuće je bio rešen da napravi prostor koji će biti dugotrajan i koji će godinama biti od koristi. „Odabrali smo VELUX proizvode, jer imaju izuzetno širok asortiman i to nam je omogućilo da izaberemo rešenje za uvođenje dnevne svetlosti koje je premašilo naša očekivanja. Štaviše, VELUX brend predstavlja garantovani kvalitet i pouzdanost kada su u pitanju renoviranja krova“, kaže Žan Kristof, vlasnik kuće. VELUX krovni prozor je savršen za propuštanje dnevnog svetla i svežeg vazduha u male sobe, kupatila i na stepeništa i on je na savršeni način izmenio i ovo potkrovlje. Mogu da se ugrade niže kako bi ponudili bolji pogled u odnosu na druge krovne prozore.

Glavne prednosti VELUX krovnih prozora

Kada su otvorili krov, odmah se mogla primetiti promena. Vlasnik kuće je znao da će dobiti ono što je želeo: „Nova soba okupana svetlošću sa pogledom na vrt zahvaljujući VELUX rešenjima. Krovni prozori propuštaju dnevnu svetlost i čine prostor udobnim“, kaže Žan Kristof.

Sarl Leveque

Leveque Entreprise

Uvesti prirodno dnevno svetlo u sobu u kojoj nije bilo otvora je bio izazov. Vlasnici su želeli udobnu sobu, jer su želeli da u njoj bude kancelarija, ali i deo za vežbanje. Bilo je jasno da ćemo morati da dodamo prozor. Uvek je lepše gledati ka spoljašnjem prostoru nego u zid.

Nova soba

„Bio sam veoma zadovoljan i iznenađen; rezultati su i bolji od očekivanih. Nova soba okupana svetlošću sa pogledom na vrt zahvaljujući VELUX krovnim prozorima“, kaže Žan Kristof koji sada uživa u novom prostoru. Zahvaljujući krovnim prozorima, potkrovlje ima i prelep pogled i to prostor čini otvorenijim i prozračnijim. Stvorena je veza sa spoljašnjim prostorom, uvodi se priroda u dom i celo potkrovlje ima živahnu i prijatnu atmosferu.

"Bio sam veoma zadovoljan i iznenađen"
– Žan Kristof, vlasnik kuće
Želja za svetlom, prostranom sobom

„Počeli smo od potkrovlja bez prozora. Klijent je želeo svetlu, prostranu sobu koju bi koristio kao kancelariju i u kojoj bi bila oprema za vežbanje. VELUX proizvodi su omogućili dosta dnevne svetlosti i više korisne površine. Pogled kroz prozor je lep, čak i kad sedite na podu“, Sarl Leveque, Leveque Entreprise.

Preporučeni VELUX proizvodi
Krovni prozor na donje upravljanje
Idi do proizvoda
Siesta unutrašnje roletne (DKL)
Idi do proizvoda

Spoljašnje roletne soft (SSS)
Idi do proizvoda