{{property.PropertyName}}
{{property.casePropertiesSelected[0].PropertyValue}}
Poželjne porodične kuće

Moderni preduzimači žele fleksibilne nacrte koji se lako grade, ali i odgovaraju jedinstvenim potrebama koje svaki vlasnik kuće ima.

Countryside Homes nudi samostojeće i kuće po vertikali, idealne za moderne porodice, sa tri i četiri spavaće sobe. Sve kuće su izuzetno prostrane sa najmodernijim funkcijama.

Dom okupan svetlošću

Ovaj udoban i svetao prostor je savršen za Danamove. Kuća nudi savršenu kombinaciju prostranosti i praktičnih odlika za moderan porodičan život. To je dovoljno veliki prostor za celu porodicu u kom svako ima svoj kutak.

Savremena kuhinja sa trpezarijom porodice Danam je svetla jer svetlost dopire i kroz VELUX krovne prozore i dvokrilna balkonska vrata, te cela kuća ima dovoljno dnevnog svetla i svežeg vazduha. Rad u kuhinji je lakši i zdraviji, a porodica je povezana s prirodom dok prati smenu svetlosti i oblaka kroz prozor iznad trpezarijskog stola.

Countryside Homes spavaća soba sa VELUX krovnim prozorima
Buđenje uz prve zrake sunca

Na spratu su tri dovoljno velike spavaće sobe i zajedničko kupatilo sa zasebnom tuš kabinom. Na drugom spratu je glavna spavaća soba sa izuzetnim dizajnom VELUX krovnog prozora.

Preporučeni VELUX proizvodi
VELUX krovni prozori na elektro upravljanje
Idi do proizvoda
Siesta unutrašnje roletne (DKL)
Idi do proizvoda

Spoljašnje roletne soft (SSS)
Idi do proizvoda