Ponovo zamislite svoje kupatilo sa ovim idejama za renoviranje

Renoviranje kupatila može biti zastrašujući proces. Mnogo je odluka koje treba doneti, a završetak projekta zahtevaće detaljno planiranje. Davanje vašem kupatilu elegantne nadogradnje koju ste oduvek želeli će biti vredno toga! Evo liste ideja za renoviranje vašeg kupatila koje će vam pomoći da planirate proces i donesete prave odluke.

Dizajnirajte kupatilo svojih snova

Postoji mnogo stvari koje treba uzeti u obzir kada želite da preuredite svoje kupatilo. Kupatilo mora biti funkcionalno, praktično i po mogućnosti, malo luksuzno. Dizajniranje kupatila vaših snova je sve u tome da imate promišljen plan i budžet. Koristite ovu listu ideja koja će vam pomoći da počnete:

Da li znate svoje potrebe i želje?

Počnite tako što ćete shvatiti šta želite od renoviranja kupatila. Koristite svoje trenutno kupatilo kao polaznu tačku: šta vam se sviđa u njemu, šta želite da promenite i šta možete sačuvati? Vašem kupatilu možda neće biti potrebna potpuna promena; zamena pločica, opreme ili unutrašnjeg dekora ponekad je dovoljna. Ako nije, neophodno je da se pripremite pre nego što krenete u ovu novu avanturu!

Razmislite o lokaciji utičnica i električnih uređaja, idejama za osvetljenje, prostor za skladištenje i položaj prozora i krovnih prozora. Može biti skupo, ili čak nemoguće, vratiti se i instalirati predmete nakon što se renoviranje završi. Dobro planiran dizajn može vam uštedeti vreme i novac.

Imate li plan? A budžet?

Bez obzira da li je renoviranje vašeg kupatila uradi sam projekat ili ćete angažovati izvođača da obavi posao, plan i budžet će vam pomoći!

Renoviranje kupatila je investicija. Počnite sa utvrđivanjem budžeta i vremenskog okvira. Ako sami radite posao, ostavite više vremena za svaki korak i razmislite o angažovanju profesionalaca za tehničke poslove kao što su vodovod i elektronika.

Detaljan plan takođe olakšava izvođaču da razume šta želite od renoviranja. Uverite se da je vaš izvođač na istoj strani kao i vi - nemojte samo pretpostavljati - i navedite svaki deo plana. Vremenom, nastavite da proveravate da biste bili sigurni da su usklađeni sa planom.

Iskoristite maksimalno renoviranje kupatila uz ove savete za dizajn enterijera

Malo kupatilo? Gledaj širu sliku! Kupatila su često manja od ostalih prostorija u kući, pa se malo razmazite bez prekoračenja budžeta. Grejni podovi za manje od 100 kvadratnih metara mogu biti pristupačni. Pametni tuševi i kade štede energiju i dodaju udobnost. Razmislite na šta možete da uložite bez prekoračenja budžeta, i kada je moguće, ponovo koristite, reciklirajte, popravite ili kupite polovno.

Vidite renoviranje vašeg kupatila u potpuno novom prirodnom svetlu

Podignite pogled i recite "zdravo" svom petom zidu! Takođe poznat kao vaš plafon, vaš peti zid je najneprimećeniji, ali najupečatljiviji zid vašeg kupatila. To je neiskorišćena prilika koja ima moć da transformiše vaše kupatilo. Evo zašto su krovni prozori obavezni na listi za renoviranje kupatila!

Unesite prirodno svetlo i puno svežeg vazduha

Unesite novi izgled i osećaj svom kupatilu uz prirodno svetlo. Dnevno svetlo oživljava vaš prostor tako što ističe prave boje vaših zidova i dekora. Kada je u pitanju stvaranje atmosfere nalik spa centru ili luksuznog dizajna kupatila, prirodno svetlo je ključno.

Okupajte svoje kupatilo prirodnim svetlom i svežim vazduhom postavljanjem krovnih prozora. VELUX krovni prozori će transformisati vašu prostoriju bez ograničavanja vašeg prostora ili žrtvovanja privatnosti i obezbediće puno svežeg vazduha i ventilacije. Unesite čist vazduh i dnevnu svetlost dok uklanjate vlažan vazduh.

3 razloga zašto ćete voleti krovne prozore u svom kupatilu

Prirodno svetlo nam pomaže da očuvamo naše zdravlje i blagostanje. Njegove obnavljajuće i transformativne moći ulepšavaju naše živote. Evo još 3 razloga zašto ćete voleti krovne prozore u svom kupatilu:

  1. Privatnost: Krovni prozori su postavljeni na vašem krovu i hvataju sunčevu svetlost bez ugrožavanja privatnosti u vašem kupatilu

  2. Ventilacija: Kupatilama je potrebna ventilacija kako bi para i kondenzacija izašli. VELUX krovni prozori se otvaraju kako bi obezbedili svež vazduh i ventilaciju.

  3. Bolje osvetljenje: Prirodno svetlo daje čisto, belo svetlo koje je savršeno za spremanje za izlazak iz kuće.

Odlično kupatilo je funkcionalno, praktično... i pomalo luksuzno! Dizajn kupatila vaših snova počinje sa promišljenim planom i budžetom.

Povezani članci

Zašto VELUX?

Transformacije prostora

Naša rešenja za dnevno svetlo pomažu vam da dobijete dodatni prostor pod krovom i unesete neuporedivu vrednost svom domu, vašem blagostanju i načinu na koji doživljavate svoj prostor.

Povećanje vrednosti doma

Možete biti sigurni da će vaša investicija u VELUX rešenja za proizvode povećati vrednost vaše imovine i vratiti se u velikim količinama.

Mir u vašem domu

Sa našim širokim asortimanom roletni, rezervnim delovima i popravkama, garantujemo da ćete imati najbolje moguće iskustvo.

Tu smo da pomognemo

Naš tim je posvećen vašem potpunom zadovoljstvu, od trenutka kada nas kontaktirate, preko savetovanja, do konačne instalacije.

Beskompromisni kvalitet

Vaše potrebe su naš kompas. Kontinuirano razvijamo i usavršavamo naše proizvode od 1941. godine i gradimo ih da traju.

Odgovoran izbor

Možete poboljšati kvalitet svog života pomoću održivih rešenja koja su dobra za vas i dobra za planetu.