Transformišite svoju kuhinju pomoću ovih saveta za dizajn kuhinje

Tražite savete za dizajn kuhinje? Pretvorite svoju kuhinjuu živahan, funkcionalan i privlačan prostor prateći ove savete.

Najbolji saveti za dizajn kuhinje kako biste je učinili srcem vašeg doma

Kažu da je kuhinja srce kuće. Od brzih doručka do dugih razgovora uz porodične obroke, kuhinja je mesto gde se život odvija. Mnogi od nas provode bezbroj sati u kuhinji, tako da je neophodno učiniti da ona bude prostor u kome uživate. Dobro osmišljen dizajn može vam pomoći da to postignete. Evo naših saveta kako da na najbolji način iskoristite svoju kuhinju:

Neka vaša kuhinja bude pogodna za druženje

Kuhinja je centralna tačka kuće. Porodica i prijatelji se često okupljaju pri serviranja hrane. Stoga je dodatak kuhinjskog ostrva u vaš dizajn odlična ideja. Kuhinjsko ostrvo vam daje dodatni prostor za kuvanje, rad, jelo ili druženje. Opremite svoje ostrvo udobnim trpezarijskim ili barskim stolicama kako biste podstakli ljude da ostanu i povećali vreme provedeno zajedno.

Pametni uređaji vam olakšavaju život

Pametni frižideri sa ugrađenim memo tablama i funkcijama liste za kupovinu, pametne rerne koje prethodno zagrevaju hranu i kuhinjski blokovi koji sterilišu pribor: mnoga pametna rešenja su se pojavila na tržištu poslednjih godina. Olakšajte svakodnevni život integracijom pametnih uređaja u dizajn vaše kuhinje.

Stvorite vrhunski, moderan osećaj uz prirodno svetlo

Napravite modernu kuhinju tako što ćete pustiti da se unutrašnjost i spoljašnjost spoje. Krovni prozori hvataju osećaj spoljašnjosti i donosi ga unutra, stvarajući opuštajuću i privlačnu atmosferu.

Stvaranje prostora koji volite

Učinite svoju kuhinju mestom koje ćete voleti godinama. Uključujući održive mere, boje, prirodno svetlo i ventilaciju u dizajn vaše kuhinje, kuhinja će brzo postati vaša omiljena prostorija u domu.

Budite održivi – olakšajte recikliranje

Biti održiv treba da postane deo naših života. Zato sortiranje otpada treba da bude što jednostavnije. Planirajte prostore za otpad: opremite ormar sa odvojenim kantama za staklo, plastiku i metal i imajte dodatnu fioku za stare novine i drugu ambalažu koju treba reciklirati.

Neka vaša kuhinja diše

Upaljene pećnice, čajnici i električni uređaji mogu brzo da zagreju kuhinjski prostor. Uključivanje krovnih prozora u dizajn vaše kuhinje je prirodan način da se snize temperature. Sa krovnim prozorima, možete provetriti prostor za samo nekoliko minuta nakon kuvanja ili zabave.

Neka boje iskaču

Izaberite boje koje vas čine srećnim. Nežne nijanse na kuhinjskim ormarićima mogu vizuelno proširiti mali prostor, a tamne boje su odlične za stvaranje atmosfere i ličnosti. Obavezno uključite puno prirodnog svetla u dizajn vaše kuhinje, bez obzira koje boje odaberete. Dopuštanje prirodnog svetla u vašu kuhinju učiniće da se prostor čini većim,a boje u vašoj kuhinji da se istaknu!

Mnogi od nas provode bezbroj sati u kuhinji, tako da je neophodno učiniti da ona bude prostor u kome uživate. Dobro osmišljen dizajn može vam pomoći da to postignete.

Povezani članci

Zašto VELUX?

Transformacije prostora

Naša rešenja za dnevno svetlo pomažu vam da dobijete dodatni prostor pod krovom i unesete neuporedivu vrednost svom domu, vašem blagostanju i načinu na koji doživljavate svoj prostor.

Povećanje vrednosti doma

Možete biti sigurni da će vaša investicija u VELUX rešenja za proizvode povećati vrednost vaše imovine i vratiti se u velikim količinama.

Mir u vašem domu

Sa našim širokim asortimanom roletni, rezervnim delovima i popravkama, garantujemo da ćete imati najbolje moguće iskustvo.

Tu smo da pomognemo

Naš tim je posvećen vašem potpunom zadovoljstvu, od trenutka kada nas kontaktirate, preko savetovanja, do konačne instalacije.

Beskompromisni kvalitet

Vaše potrebe su naš kompas. Kontinuirano razvijamo i usavršavamo naše proizvode od 1941. godine i gradimo ih da traju.

Odgovoran izbor

Možete poboljšati kvalitet svog života pomoću održivih rešenja koja su dobra za vas i dobra za planetu.