Kuhinja je srce doma

Radite renoviranje kuhinje i pokušavate da smislite kako da je planirate? Kuhinja je mesto gde se život dešava. To je srce doma, gde se porodica sreće nakon dugog dana i gde se prijatelji uvek druže. Kada radite renoviranje kuhinje, potreban vam je dobar plan kako biste prostoru dali podršku koji zaslužuje. Treba vam pomoć da se odlučite odakle da počnete? Bez brige; mi smo tu za vas.

Započnite svoj projekat renoviranja kuhinje

Za dobar početak renoviranja vaše kuhinje ključno je dobro razumevanje faza uključenih u proces. Ali pre nego što počnete da planirate proces, ostavite malo vremena da pustite mašti na volju.

Dajte sebi vremena da potražite inspiraciju na Pinterestu i Instagramu, uzmite ideje iz kuhinja svojih prijatelja i napravite table sa vizijama i liste želja. Uskoro će doći vreme da sortirate svoje ideje i podelite prioritete u stvari koje "morate da imate" i stvari koje je "lepo imati". Tada će biti vreme da počnete da razmišljate o svom budžetu.

Razmotrite svoj budžet i odredite prioritete u skladu sa tim

Izbegnite razočaranje kada renovirate vašu kuhinju tako što ćete proceniti svoje želje i potrebe, a zatim odredite šta možete da priuštite. Ako odvojite vreme da razmotrite svoj budžet i u skladu sa tim odredite prioritete kada su u pitanju vaše želje, kasnije ćete se zahvaljivati. I to nas dovodi do sledeće tačke.

Mudro planirajte svoj budžet

Planirajte svoj budžet detaljno kako biste izbegli neugodna iznenađenja i držite se plana. Sigurno znate izreku „vreme je novac“. Kada je u pitanju renoviranje kuhinje, to je takođe tačno. Kašnjenja mogu dovesti do vrtoglavog porasta troškova na ovakvom projektu.

Kada planirate svoj budžet, uračunajte što više troškova ranije kako biste bili sigurni da nećete ostati bez novca pre nego što projekat bude završen. Ako angažujete izvođače , pažljivo planirajte zajednički projekat i odredite vremenski okvir radova. Ovo će vam pomoći da izbegnete maksimiziranje svog budžeta i svoje izvođače možete smatrate odgovornim za izvođenje svog dela rada na vreme.

Napravite vremenski okvir za renoviranje kuhinje i posvetite se tome

Veliki projekti kao što je renoviranje kuhinje zahtevaju vremenski okvir kako se ne bi beskrajno razvlačili. Razmislite o podeli projekta na faze, a zatim napravite tabelu na računaru. Podelite to sa svojim izvođačem da biste uskladili svoja očekivanja. Pustite ih da dodaju svoje procene i prilagodite raspored prema tome.

Planirajte rušenje i obnovu

Ne zaboravite da planirate rušenje kada radite renoviranje kuhinje. Rušenje je veliki poduhvat koji zahteva mnogo planiranja, od toga ko treba da preduzme taj posao do odlaganja otpada.

Sledeći korak je da počnete da gradite svoju novu kuhinju. Ako ste sve izbacili, proces uključuje postavljanje vrata i prozora. Takođe će uključiti kritične radove iza zidova, ispod podova i iznad plafona: vodovod, električne intalacije, grejanje, vazduh i izolacija. Zatim sledi završna obrada zidova, podova i farbanje, ugradnja ormara i druge opreme i instalacija novih uređaja. Konačno, biće vreme za dodavanje detalja i završnih obrada.

Ideje za renoviranje kuhinje - dizajnirajte svoju kuhinju sa dnevnim svetlom

Kada planirate renoviranje vaše kuhinje, pogledajte gore - tako je, pogledajte gore. Jedna od najupečatljivijih ideja za renoviranje kuhinje počinje sa krovnim prozorima i završava se kuhinjom preplavljenom dnevnom svetlošću!

Skloni smo tome da gledamo samo prostoriju kada razmišljamo o načinima da poboljšamo naše kuhinje. Vidimo sve zastarele uređaje, radne ploče koje se ne uklapaju i nedostatak prostora za naše ormare i pultove. Često zaboravljamo da planiramo više dnevne svetlosti. Ali mi smo tu da vam kažemo šta propuštate!

Pogledajte renoviranje vaše kuhinje u potpuno novom prirodnom svetlu

Sa krovnim prozorima možete otvoriti svoju kuhinju na način na koji ni sijalice ni sve boje na svetu nikada ne bi mogle. Uvođenje prirodnog svetla u vašu kuhinju daće joj podršku koju zaslužuje.

Krovni prozori će preplaviti vašu kuhinju prirodnim svetlom, što će maksimizirati prostor i dati mu svetao i moderan osećaj. Dodatno dnevno svetlo učiniće da vidite svoj dom u potpuno novom svetlu i odmah će ga učiniti prijatnijim.

3 razloga zašto ćete voleti krovne prozore u vašoj kuhinji

Evo tri razloga da razmislite o uključivanju krovnih prozora u projekat renoviranja kuhinje.

  1. Uštedite prostor: Kada ugradite krovne prozore u vašoj kuhinji, možete napraviti prostor za odlaganje tamo gde biste obično postavili vertikalne prozore.

  2. Ventilacija: kuhinje imaju tendenciju da zadržavaju mirise, vlagu i fine čestice. VELUX krovni prozori sa solarnim i električnim pogonom savršeni su za provetravanje vaše kuhinje i brzo uklanjanje dima i mirisa kuvanja.

  3. Bolje osvetljenje: Prirodno svetlo pozitivno utiče na naše zdravlje, dobrobit i produktivnost. Dnevno svetlo će učiniti vaše vreme u kuhinji još radosnijim.

Kuhinja je srce doma, zaslužuje svu moguću podršku, uključujući krovne prozore

Povezani članci

Zašto VELUX?

Transformacije prostora

Naša rešenja za dnevno svetlo pomažu vam da dobijete dodatni prostor pod krovom i unesete neuporedivu vrednost svom domu, vašem blagostanju i načinu na koji doživljavate svoj prostor.

Povećanje vrednosti doma

Možete biti sigurni da će vaša investicija u VELUX rešenja za proizvode povećati vrednost vaše imovine i vratiti se u velikim količinama.

Mir u vašem domu

Sa našim širokim asortimanom roletni, rezervnim delovima i popravkama, garantujemo da ćete imati najbolje moguće iskustvo.

Tu smo da pomognemo

Naš tim je posvećen vašem potpunom zadovoljstvu, od trenutka kada nas kontaktirate, preko savetovanja, do konačne instalacije.

Beskompromisni kvalitet

Vaše potrebe su naš kompas. Kontinuirano razvijamo i usavršavamo naše proizvode od 1941. godine i gradimo ih da traju.

Odgovoran izbor

Možete poboljšati kvalitet svog života pomoću održivih rešenja koja su dobra za vas i dobra za planetu.