VELUX prozor za ravan krov sa ravnom staklenom površinom

CFP

VELUX prozor za ravne krovove sa ravnim staklom je vrlo diskretan dodatak vašem krovu. Staklena površina ima poseban premaz za lahko čišćenje. Takođe imate mogućnost izbora elektro baze VELUX za ugodno, automatizovano upravljanje.

Dodatne pogodnosti

 • Staklo otporno na ogrebotine, kaljeno spoljašnje staklo debljine 4 mm za veliku izdržljivost
 • Redukcija buke od kiše, grada i ostalih spoljašnjih zvukova
 • Izolacioni PVC okvir i dvostruko, niskoenergetsko staklo za optimalnu energetsku efikasnost

Staklo –  lepota koja traje

Lepota posedovanja stakla na vašem prozoru za ravni krov je u tome što zadržava privlačan oblik i jasnoću nepreglednog, dok ojačani spoljašnji sloj štiti od grada i leda. Odlični izolacijski efekti štite od spoljašnjih temperatura i smanjuju buku koju prouzrokuje kiša.

Tehnički detalji

PVC
 • 1
  Staklo

  Dizajn stakla

  Prekrasan stakleni vrh daje diskretan, moderan izgled krovu i savršeno se uklapa sa bilo kojom vrstom arhitekture. Ugradnja moguća na krovove nagiba            5 -15o.
 • 2
  Izolacioni PVC ram i dvostruko staklo

  Izolacioni PVC ram i dvostruko staklo

  Idealna kombinacija izolacionog PVC okvira i dvostrukog stakla, niskoenergetsko unutrašnje staklo osigurava da se toplina zadrži u unutrašnjosti, kao i da se održi idealna unutrašnja klima.

 • 3
  Bez dodatnog održavanja

  Bez dodatnog održavanja

  Zakrivljeno staklo stvara prirodnu drenažu za kišnicu - nema potrebe za stalnim čišćenjem površine - dok kaljeno staklo stvara moćni štit od mogućih štetnih elemenata. Praktični PVC materijal koj je korišćen za unutrašnjost prozora čini čišćenje vrlo jednostavnim.
 • 4
  Prozor na električno upravljanje

  Električno upravljanje

  Električno upravljanje sa VELUX daljinskim upravljačem omogućavaju veoma jednostavno upravljanje prozorima koji van domašaja. Praktičan, fabrički ugrađen senzor za kišu automatski zatvara prozor sa pojavom prvih kapi. 
 • 5
  Roletne i zaštita od toplote

  Roletne i zaštita od toplote

  Upotpunite svoj VELUX prozor za ravne krovove sa zakrivljenim staklom roletnom koja vam obezbjeđuje optimalnu količinu dnevne svetlosti za vaš prostor - od potpunog zatamnjenja do blage svetlosti. Tokom toplih letnjih dana zadržite ugodnu unutrašnju klimu sa VELUX tendama, koja smanjuje toplote i do 76%.

Materijali

 • Završni unutrašnji sloj

  Bez dodatnog održavanja

  Vrlo praktičan dizajn, bez spojeva i upotreba PVC materijala omogućavaju vrlo jednostavno čišćenje unutrašnjih delova prozora.
 • Završni spoljašnji sloj

  Završni spoljašnji sloj

  Zakrivljena staklena površina, od ivice do ivice, aluminijski profil.
 • Karakteristike stakla

  Staklo 73

  Dvostruko, niskoenergetsko staklo, laminirano sa unutrašnje strane, ojačano sa spoljašnje strane obezbeđuju energetsku efikasnost.
 • Upravljanje

  Ventilirajući električni

  Izaberite ventilirajući električni prozor na daljinsko upravljanje za bolji unutrašnji komfor.

  Fiksni

  Izaberite fiksni prozor sa izolacionim okvirom od PVC materijala i dvostrukim staklom.


Za profesionalne korisnike

Ako ste majstor, arhitekta ili prodavac - pogledajte linkove ispod i pronađite informacije o detaljima ugradnje, crtežima i tehničkim detaljima. Ako su vam potrebni alati i dodatne informacije - pogledajte sekciju za profesionalne korisnike.Možda ste zainteresovani i za...