VELUX prozor za ravan krov sa zaobljenom staklenom površinom

CFP
VELUX prozori za ravne krovove sa zakrivljenim staklom propuštaju više dnevnog svetla, a sa spoljašnje strane se ističu kao  moderni dodatak krovnoj površini. Odaberite elektro ventilaciju za ugodan, automatizovan rad.

Dodatne pogodnosti

 • Staklena zaobljena površina prekriva celu površinu prozora što omogućava slobodan odvod kapima kiše
 • Izolacioni PVC okvir i dvostruko niskoenergetsko staklo za optimalnu energetsku efikasnost
 • Diskretna spoljna mrežica za zaštitu od toplote za idealnu unutrašnju klimu

Tehnologija zakrivljenog stakla

VELUX prozor za ravne krovove sa zakrivljenim staklom, inovativna tehnika zakrivljenog stakla koja omogućava da se kišnica ne zadržava na površini čak i kod krovova sa 0o nagiba. To znači da dnevna svetlost neometano prolazi čak i kada pada kiša.


Tehnički detalji

PVC
 • 1
  Tehnologija zakrivljenog stakla

  Zakrivljeno staklo

  Naše inovativno zakrivljeno staklo, omogućava kišnici da se lako isuši, osiguravajući jasniji pogled prema nebu i neometan prodor dnevne svetlosti, čak i kada je ugrađen na krovu čiji je nagib 0o.
 • 2
  Izolacioni PVC ram i dvostruko staklo

  PVC ram i dvostruko staklo

  Idealna kombinacija izolacionog PVC okvira i dvostrukog stakla, niskoenergetsko unutrašnje staklo osigurava da se toplina zadrži u unutrašnjosti, kao i da se održi idealna unutrašnja klima.
 • 3
  Bez dodatnog održavanja

  Bez dodatnog održavanja

  Zakrivljeno staklo stvara prirodnu drenažu za kišnicu - nema potrebe za stalnim čišćenjem površine - dok kaljeno staklo stvara moćni štit od mogućih štetnih elemenata. Praktični PVC materijal koj je korišćen za unutrašnjost prozora čini čišćenje vrlo jednostavnim.
 • 4
  Prozor na električno upravljanje

  Električno upravljanje

  Električno upravljanje sa VELUX daljinskim upravljačem omogućavaju veoma jednostavno upravljanje prozorima koji van domašaja. Praktičan, fabrički ugrađen senzor za kišu automatski zatvara prozor sa pojavom prvih kapi. 
 • 5
  Roletne i zaštita od toplote

  Roletne i zaštita od toplote

  Upotpunite svoj VELUX prozor za ravne krovove sa zakrivljenim staklom roletnom koja vam obezbjeđuje optimalnu količinu dnevne svetlosti za vaš prostor - od potpunog zatamnjenja do blage svetlosti. Tokom toplih letnjih dana zadržite ugodnu unutrašnju klimu sa VELUX tendama, koja smanjuje toplote i do 76%.

Materijali

 • Završni unutrašnji sloj

  Bez dodatnog održavanja

  Vrlo praktičan dizajn, bez spojeva i upotreba PVC materijala omogućavaju vrlo jednostavno čišćenje unutrašnjih delova prozora.

 • Završni spoljašnji sloj

  Završni spoljašnji sloj

  Zakrivljena staklena površina, od ivice do ivice, aluminijski profil.
 • Karakteristike stakla

  Staklo 73

  Dvostruko, niskoenergetsko staklo, laminirano sa unutrašnje strane, ojačano sa spoljašnje strane obezbeđuju energetsku efikasnost.
 • Upravljanje

  Ventilirajući električni

  Izaberite ventilirajući električni prozor na daljinsko upravljanje za bolji unutrašnji komfor.

  Fiksni

  Izaberite fiksni prozor sa izolacionim okvirom od PVC materijala i dvostrukim staklom.


Pogledajte karakteristike proizvoda

Za profesionalne korisnike

Ako ste majstor, arhitekta ili prodavac - pogledajte linkove ispod i pronađite informacije o detaljima ugradnje, crtežima i tehničkim detaljima. Ako su vam potrebni alati i dodatne informacije - pogledajte sekciju za profesionalne korisnike.Možda ste zainteresovani i za...