Unapredite vašu unutrašnju klimu sa VELUX kupolom

Osvetlite svoj radni prostor i poboljšajte dobar osećaj i produktivnost vama i vašim kolegama. Sa VELUX kupolama možete uživati u prednostima prirodnog dnevnog svetla i svežeg vazduha u vašoj zgradi.

Improve productivity

Unapredite produktivnost

Save electricity

Štedi električnu energiju

Easy to install Sort alt

Jednostavno za ugradnju

„Naši uslovi rada su se izuzetno poboljšali”

– Niels „Ur” Larsen

Dobro je poznato da korišćenje dnevne svetlosti kao primarnog izvora osvetljenja, poboljšava produktivnost, performanse i dobar osećaj, posebno na radnom mestu. Pogledajte kako su u „Niels Ur Bilcentrum” automehaničarskoj radionici poboljšali njihovu unutrašnju klimu i uslove rada, posle ugradnje VELUX kupole.

Smanjuje potrošnju električne energije i doprinosi boljem osećaju

Na osnovu studija sprovedenih u poslovnim zgradama pokazalo se da korišćenje prirodnog svetla umesto električnog osvetljenja doprinosi uštedi električne energije od 20 do 60 %. Pored uštede energije, izlaganje svetlosti se takođe pokazalo važnim za dobar osećaj zaposlenih, mentalno i fizički.

Mechanic working

Jednostavno za zamenu ili nadgradnju

VELUX kupola zamenski proizvodi čine jednostavnim zamenu ili nadogradnju vaše kupole. Na primer, zamenite kupolu drugih proizvođača koristeći VELUX zamenski okvir ili nadogradite vašu VELUX kupolu u verziju sa ventilacijom.

Zamenski okvir

VELUX replacement frame
Lako i brzo rešenje za zamenu i bez potrebe za ugradnjom nove osnovne jedinice. Odgovara svim VELUX Dome gornjim jedinicama.

Komplet za zamenu za ventilaciju

VELUX replacement kit
Pretvorite svoje fiksno rešenje za kupolu u ventilaciono sa ovim kompletom. Kombinujte sa zamenskim okvirom da biste nadogradili kupole drugih proizvođača u ventilacionu.

Kontrolna lista

Illustration checklist
Da biste obezbedili besprekoran proces zamene, možete da koristite ovu kontrolnu listu kao vodič za to da li se vaš proizvod od drugog proizvođača može zameniti VELUX kupolom.

Ostali proizvodi


VELUX Dome with glazing

Kupola sa zastakljenjem

Za kancelarije ili druge naseljene prostorije preporučuje se VELUX kupola sa zastakljenjem, zbog veće energetske efikasnosti i udobnosti.
VELUX smoke vent with glazing

Sistem za odimljavanje za ravan krov

Ova VELUX kupola je savršena za stepeništa i dodatne priključke koji moraju odgovoriti zahtevima zaštite od požara, istovremeno pružajući udobnost korisnicima zgrade.

Proizvodi kojima se veruje

Rukovanje


VELUX kupole i krovni prozori su poznati po svom visokom kvalitetu i izdržljivosti.
Naša posvećenost vama se nastavlja i nakon instalacije i svi VELUX prozori i kupole su pokriveni desetogodišnjom VELUX garancijom.

Easy to install Tools

Jednostavno za ugradnju

Improved packaging

Unapredite pakovanje

Fast delivery

Brza isporuka

Ušteda vremena i besprekorna ugradnja

Ugradnja VELUX kupole ili zamena jedinice drugog proizvođača je jednostavna i efikasna od početka do kraja. Ugradnja kupole i nove obloge može biti urađena glatko, u jednom mahu, bez potrebe za čekanjem između koraka. Pogledajte video da vidite postupak.

Novo, unapređeno pakovanje i brza isporuka

Svi VELUX proizvodi iz asortimana kupola brzo su isporučeni i sigurno upakovani u kartonske kutije. Ovo čini primopredaju proizvoda jednostavnom i sigurnom za majstore i prodavce.

New improved packaging

Spremni za kupovinu