Super zvučna izolacija

Pretvorite svoj san o finom, mirnom spavanju u realnost. Izaberite VELUX krovne prozore sa super zvučnom izolacijom ako živite blizu auto-puta, aerodroma ili u nekoj drugoj bučnoj oblasti.

VELUX tim stručnjaka za akustiku razvio je krovni prozor koji dostiže vrednost zvučne izolacije od neverovatnih Rw 42 dB, što znači ekstremnu izolaciju protiv buke napolju. Takođe smanjuje buku od kiše za Rw 7 dB u poređenju sa standardnim VELUX krovnim prozorom – ovo je duplo manje buke za ljudsko uvo.

Karakteristike
  • Izuzetna zvučna izolacija – Rw 42 dB prema EN ISO 717-1
  • Smanjenje buke od kiše
  • Izuzetna toplotna izolacija
  • Jasan pogled sa premazom protiv kondenzacije na spoljašnjem staklu koji smanjuje akumulaciju kondenzacije
  • Dostupan u borovini i poliuretanu koji ne zahteva dodatno održavanje
  • Prozori sa gornjim i donjim upravljanjem – pročitajte više
  • Izaberite krovni prozor sa ručnim ili daljinskim upravljanjem – pročitajte više

Ekstra energetska efikasnost 

Ovaj prozor se isporučuje sa naprednim trostrukim staklom koji pruža izuzetnu zvučnu i toplotnu izolaciju. Imaćete tiši, topliji dom i niže račune za utrošenu energiju.

Možete da čujete razliku, ali ne i da je vidite

Kombinacija laminiranog i izuzetno debelog stakla pruža bolju zvučnu izolaciju. Posebno konstruisana konstrukcija rama i krila čini razliku koju odmah možete da čujete. Ali prozor – bilo da je od prirodne borovine ili sa završnim slojem koji ne zahteva dodatno održavanje – izgleda i funkcioniše kao bilo koji drugi VELUX krovni prozor.

Nema protoka vazduha kroz ventilacioni preklop

Prozorom se upravlja kao standardnim krovnim prozorom sa gornjim i donjim upravljanjem uz samo jedan izuzetak – nema ventilacionog preklopa. Ovako se maksimalno povećava zvučna izolacija. Da biste uživali u svežem vazduhu, morate da otvorite prozor.


Da li ste spremni za kupovinu?