Krovni prozori
za zaštićene objekte

Sve prednosti
VELUX krovnog prozora

sa tradicionalnim
izgledom

Naši klasični prozori se elegantno uklapaju u krov vaše stare zgrade sa vertikalnom centralnom letvicom i crnim spoljašnjim završnim slojem. Svi naši krovni prozori za zaštićene objekte imaju tehnički superiorne karakteristike VELUX krovnog prozora u tradicionalnom crnom stilu zaštite. I bez obzira na to za koju vrstu stakla se odlučite, imaćete dodatnu prednost energetske efikasnosti i sve karakteristike koje biste inače očekivali.

Karakteristike proizvoda:
  • Dostupno u varijanti otvaranja ili sa centralnim stožerom ili sa gornjim vešanjem.
  • Crni spoljni profili i letvica za staklo.
  • Uvučena ugradnja moguća za krovove sa pločama od škriljca i crepa.
  • Rotira se za 180° za lako čišćenje spoljnog stakla.
  • Unutrašnja obloga i hidroizolaciona obloga su deo svih paketa za zaštićene objekte.

Unutrašnji sloj i staklo

Opcione letvice za staklo za standardne VELUX krovne prozore

Zahtevi referenata za zaštitu širom zemlje se razlikuju, pa može da se desi da se crni završni sloj koji nudimo u našim paketima za zaštićene objekte ne traži u oblasti u kojoj se nalazite.

Konsultujte lokalnog referenta za zaštitu da biste saznali da li možete da postignete tradicionalni izgled dodavanjem letvice za staklo standardnom VELUX krovnom prozoru sive spoljašnjosti.

To će vam omogućiti da iskoristite prednosti cele palete dostupnih stilova i veličina prozora, kao što su električni krovni prozori ili prozori sa belim poliuretanskim unutrašnjim slojem koji ne zahteva dodatno održavanje. Kao i kod naših standardnih paketa za zaštićene objekte, tradicionalniji izgled može da se postigne i ugrađivanjem prozora dublje u ravan krova pomoću VELUX uvučenih kompleta opšivki pored opcione letvice za staklo. 

Jednostavno izaberite VELUX krovni prozor koji vam se dopada i odgovarajući set opšivki za krovni pokrivač i dodajte jednu ili više zaštitnih letvica za staklo u odgovarajućoj veličini.