Zašto izabrati VELUX? Evo glavnih razloga.

Kvalitet

U VELUX-u obezbeđujemo najviši kvalitet i pouzdanost naših proizvoda, sa dugim vekom trajanja. Svi krovni prozori prolaze kroz rigorozno testiranje kako bismo mogli da garantujemo vrhunski kvalitet i pouzdanost. Možete verovati da će svi VELUX proizvodi ispravno funkcionisati godinama koje dolaze.


Zdrav život

Temperatura, dnevna svetlost, kvalitet vazduha. Mi u VELUX-u znamo da ovi faktori treba da budu optimalni da biste imali zdravo životno i radno okruženje. U stvari, proširujući koncept „zdravog života“, mi vam takođe donosimo energetsku efikasnost i uštedu energije kroz naša rešenja, istovremeno podržavajući zaštitu klime.


Povećanje vrednosti kuće

U VELUX-u smo svesni važnosti ulaganja u vaš dom. Garantujemo da naši proizvodi i rešenja ne samo da pružaju pouzdan i izdržljiv kvalitet, već takođe pomažu da se poveća vrednost vaše imovine. Sa VELUX rešenjima, možete uživati u prostranijim i osvetljenim sobama, boljem pogledu i jedinstvenim dizajnerskim rešenjima koja će sigurno impresionirati.


Energetski balans

Naši krovni prozori vam pomažu da postignete savršenu ravnotežu između potrošnje energije i uštede. Kako vam to zvuči? U proleće i jesen možete uživati u besplatnoj energiji od sunčeve svetlosti koja struji kroz prozore, a tokom grejne sezone naši prozori ograničavaju gubitke energije, što znači da vaš dom ostaje topao i udoban. Osim toga, VELUX roletne pružaju maksimalnu fleksibilnost za prilagođavanje nivoa toplote i svetlosti vašim potrebama.


Ekspertiza

Prvi moderni krovni prozor proizveo je 1942. osnivač VELUX-a. Od tada razvijamo i usavršavamo proizvode, kontinuirano se prilagođavajući promenljivim potrebama kupaca. Ponosni smo što možemo da kažemo da je VELUX sada brend koji predstavlja stručnost i istoriju. Najduže na tržištu prodajemo krovne prozore.


Pristup fokusiran na kupca

U VELUX-u dajemo prioritet potrebama i željama naših klijenata, nudeći niz usluga podrške, uključujući stručne savete, korisničku podršku i digitalne alate. Usluge korisničke podrške uključuju telefonsku podršku, onlajn i oflajn podršku. Cilj nam je da nadmašimo vaša očekivanja u svakom pogledu, od kvaliteta proizvoda do nivoa usluge.


Skandinavski dizajn

Skandinavski dizajn. . . da li vam se sviđa? Pa, u VELUX-u nudimo ove vrste rešenja: inovativni skandinavski dizajn u svom najboljem izdanju. VELUX krovni prozori obezbeđuju prirodno svetlo, ventilaciju i energetsku efikasnost, obezbeđujući udobno i održivo životno okruženje. Skandinavski inspirisani dizajn daje prioritet jednostavnosti, funkcionalnosti i minimalizmu, uz zadržavanje snažnog fokusa na praktičnosti i izdržljivosti.


Održive prakse

U VELUX-u smo posvećeni tome da budemo pioniri u klimatskim akcijama. Zbog toga uvodimo nove održive proizvode koji brinu o životnoj sredini i poboljšavaju unutrašnje prostore za ljude — VELUX proizvodi su dizajnirani sa ciljem da budu energetski efikasni i društveno odgovorni. Takođe verujemo da je odgovoran posao onaj koji brine o svojim zaposlenima, kupcima i planeti. Da li se slažete?


Inovacija

Ponosni smo što možemo da kažemo da je VELUX predvodnik u uvođenju novih tehnologija i proizvoda koji oblikuju trendove budućnosti. Da li ste voljni da povećate udobnost života u zatvorenom prostoru uz smanjenje računa za struju? Da? Onda ste na pravom mestu: VELUX nudi inovativne solarne prozore, motore i roletne koje koriste besplatnu solarnu energiju da služe vašoj udobnosti.


Profesionalci na usluzi

U VELUX-u imamo sopstvene partnere od poverenja koji pružaju širok spektar proizvoda i usluga instalacije. Kod VELUX distributera možete dodirnuti i osetiti proizvode i lako ih naručiti. Kvalifikovani instalaterski partneri su profesionalci od poverenja, koji garantuju da će vaši VELUX proizvodi biti instalirani bezbedno i pouzdano.


Nakon prodaje

U VELUX-u verujemo u pružanje izuzetne korisničke usluge koja traje ceo život. Nudimo širok asortiman roletni, rezervnih delova i zamenska rešenja za popravke krovnih prozora, na ovaj način sigurno imate sve što vam je potrebno za udoban dom. Imamo mrežu postprodajnih usluga širom zemlje koja pruža profesionalnu, brzu i pouzdanu popravku ili nadogradnju... za slučajeve kada neke stvari krenu po zlu nakon kupovine.