Istražite više
Proširenja kuće – Eksperimentisanje sa modernizacijom

Srodni proizvodi

VELUX krovni prozor na elektro i solarno upravljanje

Intuitivni, laki za korišćenje VELUX krovni prozori na elektro i solarno upravljanje nude lako provetravanje i zdravo okruženje za život. Izaberite VELUX krovni prozor sa električnim napajanjem ako želite prozor koji je integrisan direktno u električni sistem vašeg doma.

Krovni prozori sa specijalnim funkcijama

VELUX prozori sa izlazom na krov se otvaraju kao vrata za praktičan izlaz na krov iz prostora u potkrovlju. Zahvaljujući velikom otvoru za izlaz, pristup vašem krovu nikada nije bio lakši.

Proširite svoje kose elemente

Ako se nagib vašeg krova nastavlja do poda, možete da proširite svoj VELUX krovni prozor tako što ćete ispod ugraditi dodatni prozorski element GIL (prirodna borovina sa prozirnim ili belim lakom) ili GIU (ne zahteva dodatno održavanje). Ovi prozori imaju fiksno krilo i ne mogu da se otvaraju. Kombinovanjem krovnog prozora sa GIL/GIU dobićete više prirodne svetlosti za svoj životno prostor. Prozori koji ne zahtevaju dodatno održavanje (GIU) ne zahtevaju čišćenje ili farbanje, ali možete da ih brišete mekom, vlažnom krpom ako je potrebno.

Spoljne mrežice

  • Zaštita od toplote
  • Proziran materijal
  • Ugrađuje se iznutra

Spoljna VELUX mrežica blokira sunčeve zrake pre nego što dođu do vašeg stakla i smanjuje pasivno zagrevanje i do 76%*. Pomaže vam da prostorija ostane prijatna i po toplom, sunčanom danu. Spoljne mrežice su prozirne tako da i dalje možete da uživate u pogledu.

Spoljašnje roletne

  • Zaštita od toplote
  • Potpuno zamračenje
  • Izolacija i smanjenje buke

Savršena za svaku klimu ili vreme godine, VELUX spoljašnja roletna sprečava da se vaša prostorija pregreje leti, održava toplotu zimi i omogućuje vam da potpuno blokirate prodiranje sve svetlosti u prostoriju u bilo koje doba dana.

Venecijaneri

  • Privatnost i kontrola svetlosti
  • Upravljanje bez užadi
  • Otporni na vodu i lako se čiste

VELUX venecijaner otporan na vlagu koji zahteva malo održavanja je savršen za kupatila i kuhinje. Jedinstven dizajn eliminiše užad koja visi i kvari izgled. Jednostavno iskosite pera u bilo kom smeru da biste podesili ugao i količinu dolazne svetlosti.