Istražite više
Ideje za kupatilo – Sunčani početak dana

Sunčani početak dana

Red od dva VELUX krovna prozora ispunjava ovo kupatilo na gornjem spratu i njegov tuš sunčevom svetlošću. Gornji prozor je van domašaja i zato je VELUX krovni prozor sa električnim upravljanjem. Može da se programira da provetrava prostoriju kada niste tu i automatski se zatvara ako počne da pada kiša. Oba prozora imaju poliuretanski završni sloj koji ne zahteva dodatno održavanje i opremljeni su izdržljivim VELUX venecijanerima otpornim na vlagu.

Ideje za kupatilo
Istražite više
Ideje za kupatilo – Prirodna svetlost svuda

Prirodna svetlost bilo gde

VELUX svetlosni tuneli omogućuju da prirodnu svetlost pustite u svaki ugao vašeg doma – čak i u one delove gde standardni krovni prozori ne mogu da se ugrade. Čak i kada je dan oblačan, ovi isplativi 'tuneli' pružaju osvetljenje kao standardna sijalica od 60 vati. Spoljni dizajn odgovara dizajnu drugih VELUX proizvoda.

Ideje za kupatilo II
Istražite više
Ideje za kupatilo – Kupanje u sunčevoj svetlosti

Kupanje u sunčevoj svetlosti

VELUX prozor za ravan krov je sjajan način da svakoj prostoriji pod ravnim krovom dodate novu dimenziju. Bilo da je krov jedini način da unesete dnevnu svetlost u svoj dom ili želite da dobijete svetliju, otvoreniju prostoriju sa fasadnim prozorima, prozori za ravne krovove su savršeno rešenje.

Ideje za kupatilo
Istražite više
Ideje za kupatilo – Trenutak tišine

Trenutak tišine

Svež vazduh i dnevna svetlost ispunjavaju čitavo kupatilo i daju vam savršen trenutak tišine i privatnosti. Gornji prozor je VELUX krovni prozor sa daljinskim upravljanjem. Može da se programira da provetrava prostoriju kada niste tu i da se automatski zatvori ako počne da pada kiša. Oba prozora imaju poliuretanski završni sloj koji ne zahteva dodatno održavanje i opremljeni su izdržljivim VELUX venecijanerima otpornim na vlagu.
VELUX ideje za kupatilo
Istražite više
Ideje za kupatilo – Sunčano kupatilo

Sunčano kupatilo

Beli poliuretanski završni sloj koji ne zahteva dodatno održavanje na VELUX krovnim prozorima je savršen za zaštitu jakog drvenog jezgra od vlage. Beli završni sloj osvetljava prostoriju i omogućuje da sunce ispuni čitavu prostoriju.