Istražite više
Ideje za kuhinju – Inovativna rešenja za ravne krovove 

Inovativna rešenja za ravne krovove

Domovi sa ravnim krovovima su često mračni u sredini i zato prozori dizajnirani za ravne krovove predstavljaju savršen način da se unese prirodna svetlost i otvori prostorija. Ovde su dva VELUX prozora za ravne krovove pretvorila ovu centralno pozicioniranu kuhinju u svetao, primamljiv prostor za porodične obroke i druženje sa prijateljima.

Ideje za kuhinju
Istražite više
Ideje za kuhinju – Recept za sjajnu kuhinju

Recept za sjajnu kuhinju

Dva prozora postavljena visoko na tavanici ispunjavaju kuhinju dnevnom svetlošću i otvaraju prostor. Ne samo da pružaju optimalno osvetljenje za kuvanje, već odvode paru, dim i mirise od kuvanja iz vašeg doma. Ovi VELUX krovni prozori na elektro i solarno upravljanje koji su van domašaja mogu da se otvaraju i zatvaraju preko zgodnog daljinskog upravljača.

Istražite više
Ideje za kuhinju – Iskoristite maksimalno svoj prostor

Vaš prozor u svet

Zbog svog ugla, krovni prozori propuštaju više svetlosti od uobičajenih krovnih badža. Ovde grupa VELUX krovnih prozora osvetljava kuhinju i prostoriju čini većom.
Ideje za kuhinju
Istražite više
Ideje za kuhinju – Zdravija unutrašnja klima 

Zdravija unutrašnja klima

Grupa VELUX krovnih prozora postavljenih visoko na tavanici pruža izvrsno ravnomerno osvetljenje celoj kuhinji. Ovi VELUX krovni prozori na elektro i solarno upravljanje koji su van domašaja mogu da se otvaraju i zatvaraju preko zgodnog daljinskog upravljača sa ekranom osetljivim na dodir.
Istražite više
Ideje za kuhinju – Svetliji svakodnevni život

Svetliji svakodnevni život

Postavljen visoko na tavanici, VELUX krovni prozor na elektro i solarno upravljanje daje obilje ravnomerne dnevne svetlosti celoj kuhinji. Kad god je to moguće, preporučujemo postavljanje krovnih prozora iznad radnih površina i površina za obedovanje kako bi se dobili najbolje moguće osvetljenje i ventilacija tamo gde su najpotrebniji.
Istražite više
Ideje za kuhinju – Najbolji pogled u gradu

Najbolji pogled u gradu

Grupa od tri VELUX krovna prozora na elektro i solarno upravljanje ispunjava ovu kuhinju na gornjem spratu obiljem prirodne svetlosti i nudi fantastičan pogled. Svi prozori imaju praktični poliuretanski završni sloj koji ne zahteva dodatno održavanje i opremljeni su VELUX venecijanerima otpornim na vlagu koji zahtevaju malo održavanja i koji su savršeni za kupatila i kuhinje.