Istražite više
Ideje za dnevnu sobu – Udvostručite svetlost i svoj pogled

Udvostručite svetlost – i svoj pogled

Da biste dobili sjajan pogled i još više dnevne svetlosti u svojoj dnevnoj sobi, ugradite krovne prozore u parovima. VELUX solarni krovni prozori mogu da se otvaraju i zatvaraju preko daljinskog upravljača sa ekranom osetljivim na dodir pružajući vam vrhunsku udobnost i praktičnost. Da biste održali prijatnu temperaturu tokom toplih sunčanih dana, možete da ugradite providne VELUX solarne spoljne roletne na spoljašnjoj strani vaših prozora.

Istražite više
Ideje za dnevnu sobu – Obasjajte svoj dan

Obasjajte svoj dan

Par VELUX krovnih prozora na elektro i solarno upravljanje otvaraje ovu dnevnu sobu na gornjem spratu i daje prostoru novi život. VELUX krovni prozori na elektro i solarno upravljanje čak mogu i da se otvaraju i zatvaraju dok se opuštate na sofi – zahvaljujući daljinskom upravljaču koji vam takođe omogućuje da podešavate svoju unutrašnju i spoljašnju VELUX dodatnu opremu za elektro i solarno upravljanje.

Ideje za dnevnu sobu
Istražite više
Ideje za dnevnu sobu – Udobnost i praktičnost

Udobnost i praktičnost

Niz prozora postavljenih visoko na ovoj visokoj tavanici obasjava prostor i unosi dnevnu svetlost u svaki ugao sobe. VELUX krovni prozori na elektro i solarno upravljanje su savršen izbor za ovu lokaciju van domašaja zato što mogu da se otvaraju i zatvaraju preko daljinskog upravljača sa ekranom osetljivim na dodir. A zahvaljujući jedinstvenom senzoru za kišu, prozori će se automatski zatvoriti u slučaju da počne kiša.
Ideje za dnevnu sobu
Istražite više
Ideje za dnevnu sobu – Sjajne kombinacije VELUX krovnih prozora

Sjajna kombinacija VELUX krovnih prozora

Grupa od četiri VELUX krovna prozora ispunjava ovu dnevnu sobu na gornjem spratu obiljem prirodne svetlosti i nudi fantastičan pogled na baštu i nebo. Dva krovna prozora sa gornjim upravljanjem kombinovana sa vertikalnim prozorskim elementima sa ručkom u gornjem delu koji se otvaraju ka unutra obezbeđuju jednostavno upravljanje.