VELUX krovni prozori sa donjim upravljanjem – uživajte u panoramskom pogledu

Osunčajte svoj dan

Više prirodne svetlosti i svežeg vazduha

Krovni prozori sa donjim upravljanjem

Nebo je granica sa krovnim prozorom sa donjim upravljanjem. Zbog upravljanja preko elegantne ručke u donjem delu, VELUX krovni prozori sa donjim upravljanjem vam daju pun, otvoren pogled na nebo i propuštaju maksimalnu količinu prirodne dnevne svetlosti u prostoriju. Preporučujemo vam krovne prozore sa donjim upravljanjem ako morate, ili želite, da postavite prozor na većoj visini, na primer kod visokog parapetnog zida.

Pogledajte upravljanje

Prednosti krovnih prozora sa donjim upravljanjem

Uživajte u panoramskim pogledima uz istovremeno povećanje energetske efikasnosti i prirodne ventilacije

Pravo krovno osvetljenje – znatno povećajte količinu prirodne svetlosti u svojim prostorijama

Praktično upravljanje sa donje strane – omogućuje ugradnju na visokim parapetnim zidovima

Prirodna ventilacija – sa zatvorenim prozorom

Pustite svež vazduh u svoj dom čak i kada niste tu ili spavate, a da ne morate da brinete o bezbednosti ili lošem vremenu. Povucite jedinstvenu ručku u gornjem delu jednom i pustićete svež, filtriran vazduh da ulazi preko ventilacionog preklopa.

Uživajte u svežem, čistom, filtriranom vazduhu

Ugrađeni vazdušni filter poboljšava unutrašnju klimu tako što sprečava da u vaš dom ulaze prašina i insekti. Filter je predviđen za višekratnu upotrebu i lako se čisti.

Da li ste spremni za kupovinu?

Mnogo više od običnog prozora

Krovni prozori sa donjim upravljanjem mogu dramatično da promene prostoriju. Oni su najbrži način da svom prostoru pod krovom dodate prirodnu svetlost, ventilaciju i osećaj otvorenosti. Uticaj u smislu dnevne svetlosti i svežeg vazduha, a da ne pominjemo pogled, je zadivljujuć.

Možda će vas zanimati i...

Krovni prozori sa gornjim upravljanjem

Krovni prozor sa gornjim upravljanjem je lak za rukovanje – čak i kada je ispod njega nameštaj. Inovativna ručka u gornjem delu vam omogućava da prozor ugradite niže od odgovarajućeg prozora sa donjim upravljanjem i tako dobijete sjajan pogled dok stojite i sedite.

Dodatni elementi

Vertikalni prozorski elementi su dizajnirani za ugradnju direktno ispod VELUX krovnih prozora. Pošto se prozori prostiru gotovo do poda, pružaju vam sjajan pogled i otvaraju vaše potkrovlje i vaš životni prostor.

Opšivke

VELUX opšivke su precizno izrađene i obezbeđuju zaptivanje otporno na vremenske uslove između vašeg krovnog prozora i krovnog pokrivača. Širok asortiman VELUX opšivki vam olakšava da se odlučite za pravu opšivku za svoj krovni prozor, bilo koju kombinaciju krovnih prozora i krovnog pokrivača.