Zapanjujuće je šta dodavanje VELUX prozora za ravan krov može da učini za vaš dom

Mnogi stambeni prostori u zgradama sa ravnim krovom – uključujući kuhinje, dnevne sobe i kancelarije – dobijaju veoma malo prirodne svetlosti. Sa VELUX prozorom za ravan krov možete da transformišete i poboljšate bukvalno svaki prostor dodajući mu dnevnu svetlost.

Zamislite šta VELUX prozor za ravan krov može da učini za vaš dom: Dodajte prirodnu svetlost, povećajte količinu svežeg vazduha i osvežite izgled svog interijera. Dostupno u otvorenoj i fiksnoj verziji. Ove verzije mogu da se koriste za nove ugradnje ili kao zamene za postojeće proizvode sa kupolom.

VELUX fiksni prozor za ravne krovove

VELUX fiksni (koji se ne otvara) prozor za ravan krov CFP je idealan tamo gde postoji potreba za uvođenjem velikih količina dnevne svetlosti bez pojačavanja ventilacije.

VELUX INTEGRA® prozor za ravan krov

VELUX INTEGRA® prozor za ravan krov CVP dodaje mogućnost ventilacije za svež vazduh.

VELUX prozor za ravne krovove sa izlazom

VELUX prozor za ravne krovove sa izlazom može ručno da se otvori do ugla od 60° i omogući lak pristup krovu. Prozor sa izlazom na krov lako može da se kombinuje sa grupom VELUX prozora za ravne krovove, CFP/CVP, bez promene spoljašnjeg izgleda zgrade.

Odimnjavanje

Odimnjavanje je često potrebno po zakonu u industrijskim zgradama i kancelarijama – na primer, iznad stepeništa. VELUX prozor za ravne krovove CSP efikasno izvodi toplotu i dim.

Mnogo više od običnog prozora

Prozori za ravne krovove mogu dramatično da promene prostoriju. Oni su najbrži način da svom prostoru pod krovom dodate prirodnu svetlost, ventilaciju i osećaj otvorenosti. Uticaj u smislu dnevne svetlosti i svežeg vazduha je zadivljujuć.