Istražite naših 5 priča o tome kako dnevna svetlost pretvara potkrovlje u omiljeno mesto za život

Dnevna svetlost otkriva prave boje koje veštačko osvetljenje ne može

Kreirajte najbolji prostor za vašu decu. Dobra usmerenost i optimalna dnevna svetlost u radnom prostoru kao i pogled su osnove koje čine pravilno rešenje za radnu sobu.

Sunčeva svetlost i oblaci čine da dnevna soba živi

Ovde provodimo većinu vremena dok smo u kući. Ne postoji zamena za dnevnu svetlost, jer ona menja svoj intenzitet i boju tokom celog dana. Takođe, izloženost svetlosti može da smanji osećaj umora i produži dan.

Uslovi dnevne svetlosti kreiraju atmosferu, dramu ili pak intrigu u prostoriji

Moderan bungalov nudi dosta svetlosti koja cilja mesta koja najviše koristimo. Gornja rasveta je idealan način da osvetlite srednji deo prostora. Ali prozori  tik uz sleme krova smiriće ovaj nesvakidašnji dizajn.

Osvetljenje je zadatak arhitekte

Pretvaranje praznog potkrovlja u privlačan prostor za život može pružiti mnogo mogućnosti. Ali samo  dovoljna dnevna svetlost i predivan pogled kroz prozore, zaista može dati stanu u potkrovlju stvarno poseban šarm.

Svaka prostorija treba da ima pristup dnevnoj svetlosti

Kupatilo sa prirodnom svetlošću je san svih koji žive u stanovima. Koristite mogućnost sunčanja bez narušavanja privatnosti. Ova mala promena neće podići samo zadovoljstvo vlasnika, već i vrednost cele nekretnine.

Određivanje mere dnevne svetlosti je faktor promene kada govorimo o dobrom ili lošem dizajnu radne sobe

Da biste efikasno radili, potrebna vam je kancelarija koja je više od stola na kojem se nalazi laptop. Najvažnije stvari za vašu kućnu kancelariju jesu: obilje prirodne svetlosti, svež vazduh i pravilno zatamnjenje.